Tom image picker

Er image picker også tom hos jer andre ?

MVH Tommy Smile

"Enden på en epoke" Diorama

Har besluttet, at der på mit anlæg skal være et område, hvor de gamle udtjente dampmakiner skal ophugges. Dertil et lokomotiv værksted, hvor men har valgt at genopbygge og bevare nogle maskiner til jernbane museumet, og veteran kørsel. Vil løbende ligge billeder og beskrivelse op af bygge forløbet, så de der har lyst kan kigge med. Smile

2 x Patinering

Lidt træt af at trække ledninge. Så bestemte mig for at øve mig på lidt patinering af et par "billige" modeller. 

Det første er en analog ØBB, som er blevet godt "mishandlet". Da jeg køre digital, skal den stå som om den skal udrangeres på et sidespor. Det sidste billede er det jeg brugte som inspirstion.

Den anden er en tysk BR 81, som bare skal se brugt ud men stadig i tjeneste. Modtager gerne forbedrings forslag, da jeg ved der er nogle herinde der laver nogle flotte patineringer. Alt kan bruges før jeg går i gang med de lidt dyre modeller. Smile

 

Mit Nye Anlæg (Opdateret 27-10-2019)

Jeg har nu fået nedlagt det gamle anlæg. Vil derfor lave denne blog, så de der har lyst kan følge med i hvordan det nye kommer til at se ud. Efter at have fået mange gode input og ideér fra andre tog kollegaer samt en masse af egne ønsker. Så nærmer jeg mig en ide om hvordan det nye skal være.

En ny start efter 3 års anlægs byggeri ?

Er begyndt at gå med tanken om at nedlægge mit nuværende anlæg og starte forfra. Men er meget i tvivl, der er plusser og minuser.

1. Da jeg tegnede det nuværende var det med hensigt at få så meget kørestrækning som mulig, og at kunne køre med  mange loks samtidig. Har nu efter 3 år fundet ud af at det ikke er der min største interesse ligger. Køre ikke så ofte som jeg havde regnet med. Men har fundet ud af efter at have brugt meget tid på militær pålæsnings anlæget at det er byggning af landskab/livlig scener og bygninger.

Militær Klargøring/ Pålæsnings Anlæg

Har fået begyndt på det hjørne af anlæget, hvor der skal klargøres og pålæses militær køretøjer.

Tunnel Ind/Udgange

Har fået lidt for meget sol. Så har fået startet på en ind/udgang mere. Plus var ikke helt tilfreds med den forrige med firkantede søjler. Så de blev skiftet ud med runde.

Booster kabel søges.

Hej. Vil høre om der var en af jer der har et kabel til marklin´s booster 6017 i overskud i ville sælge, eller hvor man kan få et tilsvarende kabel.? Skal have min anden booster tilsluttet og kan ikke finde den.

Har været inde på deres hjemmeside, men synes ikke jeg kan finde den som reservedel.

MVH Tommy Smile

Top

Hjemme lavet gods Nr. 11

 

Da der har været lidt interesse ang. mit gods vil jeg i denne blog ligge billeder ud når der bliver lavet noget nyt.

Mur, signaler og tilbage meldingsmoduler.