Picture

f1freakdk

St. Heddinge

Indlæg: 1.065

PB  Blog

SØGES... (spor Z, N, TT eller 0 folk/klubber)

Hej alle interesserede...

Vi søger folk eller klubber der kunne tænke sig at indgå i et ret unikt projekt/samarbejde her på sjælland - østsjælland for at komme det lidt nærmere.

Det kan være "alene" folk der gerne vil køre i klub (i de nævnte størrelser), men ikke har fundet en endnu. Det kan også være en klub der af den ene eller anden grund gerne vil flytte.

Så hvis du er en af dem, eller er medlem af en klub som er seriøst interesserede i, aktivt, at bygge noget op fra start af og måske deltage i bestyrelsesarbejdet og ikke mindst opbygingsarbejdet i det her - for den størrelse du nu er interesseret i. Er du bare nysgerrig om hvad det her nu er for noget - så skal der nok komme info ud om det senere. Men lige nu er det vigtigeste at høre fra de nævnte grupper og at "lodde" stemningen.

Så:

- Går du med tanken om at starte en klub men mangler et lokale

- Er i en klub der gerne vil flytte, måske til noget større?

- kører du selv med flere størrelser men mangler en samlet klub

Så send en mail til: togprojekt (snabela) gmail.com med lidt data på dig/jer og hvilken størrelse i har interesse i. Så vil der komme yderligere info når tiden er til det.

Vigtigt!!! H0 folk er ikke umiddelbart det der søges - dette er ikke "skala racisme" Laughing out loud men det har sine grunde.

"VI" er iøvrigt togklubben1til32 som har eksisteret i over 10 år, så det er ikke bare en strøtanke der lige er opstået Wink

Håber at høre fra mange interesserede

Mvh

Steen

__________________

Mvh Steen

Märklin H0, K skinner, Digitalt ECoS 50200, Tysk Epoke 3 og 4 og 5 og lidt 6 - Spor N på Fremo moduler og i SOVNK

Mine Spor N eskapader

Min H0 bane under opbygning - følg den via min Blog

Like 0 kan lide
Top