Picture

Toftegaard

Norway

Indlæg: 115

PB

Composizioni ferroviarie anni '60

Hvis man intesserer sig for oprangeringer af persontog i Italien/Frankrig i 60’erne og 70’erne, så har man måske – som jeg – ærgret sig gul og grøn over, at det virker totalt umuligt at få fingrene i to bøger af Jean-Pierre Malaspina og Claudio Vianini, der begge har titlerne” Le composizioni dei treni italiani”. Den ene dækker 70’erne (http://www.shop.ferrovie.it/index.php?main_page=product_info&cPath=2&pro...), den anden 80’erne (http://www.shop.ferrovie.it/index.php?main_page=product_info&products_id...). Nuvel, det var i 2009, de udkom, så det er måske ikke så underligt. Men ikke engang antikvarisk har jeg set det mindste spor af dem. Kun på biblioteker. I Italien ..

Jeg har fået stillet de værste abstinenser på det franske område hos http://www.rmb.asso.fr/compo.htm, og nu er der også udsigt til hjælp på det italienske - 60’erne er dækket ind i ”Composizioni ferroviarie anni '60” af Claudio Vianini og Stefano Zicche (http://www.shop.ferrovie.it/index.php?main_page=product_info&products_id...).

Det er helt vildt mange historiske oprangeringer, som bare må og skal genskabes i H0  Big smile

Mvh Toftegaard

Like 0 kan lide
Top

Picture

esben2009

Greve

Indlæg: 290

PB  Blog

Spændende område du her har fat i. Familien kommer ofte i Brenner delen af Bolzano, og forrige år faldt jeg over en mindre bog om Brennerbahn (af Günter Denoth) som har været læst med interesse.

Hvis du har mere at dele ud, så læg gerne mere op  Smile

__________________

De bedste toghilsner

Esben + John Larsen

Vi kører Märklin digital CS3+, epoke 4-5-6 materiel og tider vi selv har oplevet, favorittoget er DB ICE2 + SBB krokodillen Ce 6/8

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.