Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.104

PB  Blog  Hjemmeside

Vilde signaler

Som sikkert mange af jer andre følger jeg også en del Youtube kanaler. Mange af de bedste har været omtalt gentagne gange her på Sporskiftet - som Boomer Dioramas.

Men jeg abonnerer også på en anden kanal, der ikke er så kendt: Den hedder BBM1930s, og så vidt jeg kan gennemskue tilhører den en italiener bosiddende i Berlin. Kanalnavnet er en forkortelse af "Berlin Basel Milano 1930s", og det er ambitionen at bygge de tre stationer: Berlin Anhalter, Basel og Milano med en lille smule spor imellem.

Indtil videre er det "kun" blevet til begyndelsen på Berlin - men hvilken begyndelse: Det går langsomt, der kommer ikke mange opdateringer, men det lidt, der er, er af meget høj kvalitet. Alle spor er Weinert Mein Gleis, og det er noget af et syn at se hele udkørselen fra Anhalter med de meget lange Weinert skifter.

Den seneste opdatering kom i går, og her er tale om selvbyggede signaler: Det er helt utroligt, hvad denne mand kan lave med en moderne lasercutter, og resultatet er enestående.

Men bedøm hellere selv, og giv gerne alle videoerne en chance: BBM1930s: Signale / Signals / Segnali - Diode Laser technology at the limits!

__________________

MVH
Lars

Like 4 kan lide
Top

Picture

MM.Andersen

Tekniker (Auto)

Nordsjælland

Indlæg: 236

PB  Blog

Jeg må give dig ret Lars her er en model bygger som har meget høje evner, ikke kun med det han bygger men også til at lave videoer af modeltog begge dele er flot. Selvom han har en del maskiner til hjælp kræver det evner ud over det sædvanlige når noget som det viste skal fremstillles.

Vh Andersen

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.727

PB

Hold da helt op, det er meget imponerende  Smile

Like 0 kan lide
Top

Picture

JensG

Viborg

Indlæg: 17

PB

Når jeg ser videoen føler jeg mig som grovsmed... Fantastisk realistisk. 

__________________

Jens Grønlund

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.