Picture

Fungusar

Indlæg: 15

PB

Modelbygger søges

Hej Alle sammen

Jeg er ved at bygge min model bane op, men jeg kan ikke rigtig finde tid til det, så jeg søger en som vil hjælpe mig, måske flere.

Jeg tænkte at du kunne være en pensionist (er selv 44) som kunne bruge en søndag om ugen med mig. Jeg er selv nybegynder, dvs under 10års erfaring så jeg kunne godt bruge en med en del erfaring, ellers er det også ok hvis du bare har gå på mod.

Lidt om anlæget, det er tysk epoke V+ men da jeg og en del gamle lokomotiver betyder epoken ikke så meget. min tanke er at bygge et stort bjerg i den ene side (er i gang) en gammel by med bymurer som ligge oven på skinnerne, en indrustri område med et slagteri, et stort bryggeri, en Haribo fabrik og diverse fabriker. En stor havn med tankanlæg, pakhuse, silorer, fragtskibe og fiskerbåde. Et stort rangerer område med skydebro og et lille rangerer område med en drejeskive til gamle lokomotiver. Et stort station område baseret på Bahnhof Neustadt/Weinstraße fra Faller. Jeg har de fleste ting nævnt her så det er bare at komme i gang. Jeg forventer ikke det helt store feedback men det er værd at prøve, da jeg er ved at gå død alene. Det er selvfølig ulønnet arbejde men der gives kaffe, kage, mad og div drikkevare. Jeg betaler selvfølig for alle udgifterne som det koster at bygge banen op. Man er også velkommen til at tage sit ejet martriale med og kører når vi kommer så langt, og fri adgang til at komme og kører. Er der nogle spørgsmål så skriv endelig eller ring, jeg bor i Farum og kan kontaktes på email martinsorensen990@hotmail.com eller på telefon 50128787.

Jeg har vedhæftet nogle billeder og som i kan se er det et stort kaos.

 

BilledeBillede

Billede

Billede

BilledeBillede

Med venlig hilsen

Martin Sørensen

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.617

PB

Måske burde Du skrive hvilket system Du kører. Det ud til at være DC ...
__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Fungusar

Indlæg: 15

PB

Ja det er rigtig det er DC både analog og digitalt, mest Trix, Roco og Piko. Glemte at sige jeg skal også ha bygget en bane til sporvogne og samlet min skydebro da det er et byggesæt fra Walthers Cornerstone (Heljan)

 

Med venlig hilsen

Martin Sørensen

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Fungusar

Indlæg: 15

PB

Nå men ingen har kontaktet mig, nu har jeg snart ferie så kan jeg komme lidt videre med min bane, her er jeg i gang med min hoved station.

Billede

Et lille overblik af tilkørelsen til stationen, eller mangel på samme Wink

Billede

Her er min tug boat til min havn i størelse 1:87

Billede

Kommentar modtages gerne Smile

 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tommy Ø

Indlæg: 184

PB  Blog  Hjemmeside

Hej Smile Ja det ser da ud til du har noget at gå i gang med, lyder også som et spændende projekt. Men det at der ikke er nogle der har henvendt sig skal du nok ikke tage som om der ikke er nogle der har lyst til at hjælpe. Synes da selv det ville være spændende at få lov til at hjælpe andre igang. Men de fleste herinde enten bruge meget tid på vores egne anlæg eller klubanlæg. Her selv mit eget anlæg som jeg sagtens kunne bruge nogle flere timer i døgnet til. Er derfor heller ikke selv aktiv i nogen klub selvom lysten er der :-) Men synes generellt der er mange herinde der gerene vil hjælpe hvis du har bestemmte spørgsmål, eller til at henvise til brugbare sider. Men bliv da ved med at smide lidt billeder ind af dit fremskridt så vi kan følge med. God ferie Smile

MVH Tommy Smile

__________________

Marklin C-Skinner, Digital Styring Med Central Station + PC Med WinDigi-Pet  

Like 0 kan lide
Top

Picture

Fungusar

Indlæg: 15

PB

Hej Tommy

Jeg er helt klar over at folk har deres eget at rode med, og jeg tager det ikke lide op at ingen har henvendt sig, jeg har bare ingen i min omgangs kreds der interessere for model jernbane, og klubben hvor jeg bor er ikke så interessant. så hvis jeg kunne finde en ligesindet gemmen denne side ville det da være fedt, hvis ikke er det kan jeg også leve med det. Jeg skal nok smide nogle billeder op i ny og næ. Her er lige nogle af nogle af mine bygninger til min bane.

Mit slagteri med frosthus

Billede

Maskin fabrik

Billede

Fyrtårn

Billede

Frysehus

Billede

Haribo fabrik  - administrations bygning

Billede

Haribo fabrik - produktions hal

Billede

Lille bryggeri

Billede

Byens Domkrike

Billede

Den "frækkegade"

Billede

En begravelse

Billede

MVH

Martin Sørensen

Like 2 kan lide
Top

Picture

Fungusar

Indlæg: 15

PB

Nå men hvor skal jeg starte? jeg har gang i mange ting på min bane på en gang, så det er helt uoverskuligt. jeg har besluttet mig for at gøre stations området færdig først. i dag blev det ikke til så meget, men er har fundet noget frem som jeg vil bruge til stationen. Lidt skilte, kiosk, lamper, bænke, billet automater osv. også bane gårdspersonale og passagere skal jeg ha sorteret, i morgen vil jeg bygge overgangs broen over spor 2 og 3 (spor 1 og 2 er forbundet med en tunnel) her er lidt billeder.

Forskellige ting til banegården - i baggrunden ses min gangbro

Billede

Bane gårdspersonale og passagere

Billede

 

MVH

Martin Sørensen

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

esben2009

Greve

Indlæg: 290

PB  Blog

Hej,

Der er bestemt mange muligheder i dit projekt, hvorfor min første tanke var at en togklub var et godt sted at gå hen hvis man gerne vil se hvordan tingene kan struktureres og gøres køreklart.

Nu skriver du godt nok at den lokale togklub ikke var et hit, men så prøv at tage en tur rundt til de andre

__________________

De bedste toghilsner

Esben + John Larsen

Vi kører Märklin digital CS3+, epoke 4-5-6 materiel og tider vi selv har oplevet, favorittoget er DB ICE2 + SBB krokodillen Ce 6/8

Like 0 kan lide
Top

Picture

bl

Pensionist

Greve

Indlæg: 1.817

PB

For mig ser det ud som om du er gået i gang med alt for mange projekter på en gang. En del af fornøjelsen ved hobbyen er jo, at der hele tiden er noget at se til, anlægget bliver aldrig færdigt...  Hvad med at hygge dig med en bid ad gangen? Tre meter spor herfra og der til, læg ballast, gør det realistisk, næste tre meter og når du har meter nok, så gå i gang med detaljerne!

Eller læg alle sporene, få det elektriske på plads og giv dig så i kast med detaljeringen.

Eller byg alle bygningerne først, svin dem til og sæt dem på anlægget og byg derefter din jernbane.

Eller... Lav tingene i dit eget tempo, og vær klar til at pille ting op igen, hvis de ikke falder i din smag, uanset hvad andre siger.

Efter min smag er der ingenting, der haster, og hvis du først får andre til at lave noget for dig, forsvinder en stor del af fornøjelsen. Og hvis det skal gå stærkt, så meld dig ind i en klub, der har et kørende anlæg.

Jeg synes, du skal lave din bane, i det tempo, der passer dig, og når tiden er inde, kan vi beundre billederne af dine anstrengelser! En modelbane er til for at stresse af, ikke for at blive stresset!

__________________

Bjarne

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.