Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 374

PB

At få enderne til at mødes

Dette er bare en gentagelse af et spørgsmål, jeg også kommer ind på i mit emne om pladetykkelse m.m. men jeg tillader mig at stille det som selvstændigt emne.

Jeg planlægger i SCARM med Märklin C skinner. Der flere steder, hvor skinnerne ikke kan kobles perfekt sammen, men har mindre "slip" eller gab. Jeg mindes at have læst i tidligere indlæg, især omkring vendesløjfer, at skinnerne er så fleksible, at de godt kan forbindes og samles også selvom layout-programmet ikke tillader det. Jeg kan bare ikke lige finde de diskussioner igen, men jeg går ud fra, at man godt kan "mingelere" så meget med skinnerne, at små unøjagtigheder kan tolereres?

Jeg går ud fra at det kun kan lade sig gøre på længere strækninger bestående af flere skinnestykker og kun med mindre gab imellem skinner?

Mvh Claus

Like 0 kan lide
Top

Picture

LasseSteen

Indlæg: 1.728

PB

Med C skinner ved jeg af egen erfaring, at du sagtens kan få stykker og ender til at passe sammen, selvom det ikke passer i f.eks SCARM. Så længe det bare drejer sig om at rykke en lille smule hist og pist, så går det ikke udover kørsel på skinnerne . . . . heller ikke med dc hjul.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 374

PB

Super fint. Tak for svaret. Smile

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.