Picture

crjensen

Sognepræst

Indlæg: 12

PB  Hjemmeside

Græs på skråninger

Jeg er kommet godt i gang med at bygge landsskab, med flamingo og gips. Og jeg er ved at så græs, i forskellige længder, ved hjælp af en amerikansk billigudgave af grass-master (link), som fungerer rigtig fint.

Når jeg på mine bjerge gerne vil så græs på skråningerne - og her taler jeg især om de ekstra skrå skråninger - så er det vanskeligt at så græsset og komme til med grasstech-dimsen. Hvad gør I ved de lidt mere skrå skråninger, når der skal græs på?

Tak for hjælpen,

Carsten.

Like 0 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 494

PB

               Hej Carsten

 Har ikke den store erfaring med faste anlæg  , og hvor langt du er kommet  ,  kunne man ikke lave en bjergside som aftagelig sektion , lidt lige som en hætte eller lem , så kunne den vendes og drejes når der dekoreres , og måske også fri for at stå og arbejde inde over anlæget  , samt at der vil være lettere adgang til spor inde i bjerget ved uheld  , bare en ide

der hvor jeg er  http://3modul.dk/  er det jo noget lettere , modulet op på højkant og så er græsfladerne pludselig vandrette  Hvordan får man god græs på modelanlægget   det er en lille vejledning på hvordan jeg gør            den ligger på hjemmesiden under tips og trick

  Christian

__________________

http://3modul.dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

e.horshauge

tømrer

Indlæg: 7

PB

 Hej Carsten

Min erfaring er, at det kan være svært at få græsset til at rejse sig, i den ønskede retning, hvis ikke græsmasteren kan komme så tæt på græsset,  at den statiske elektrisitets virkning opnås.

Jeg bruger støvsugeren, til hjælp, samtidig med at man med fingrene retter græsset i den ønskede retning.

Man skal ikke vente for længe, med støvsugeren, da limen binder efter kort tid. 2-5 minutter, efter kan det være svært at ændre på græsset.

Jeg bruger hvid snedkerlim blandet med vand 50-50 %.

Kom en nylon strømpe for mundstykket, for at opsamle eventuelt overskydende græs.

Jeg skal måske nævne at før der "sås"  statisk græs, er der pålimet indfarvet savsmuld, og når dette er tørt, er der sået græs.

Måske giver savsmuldet og den tørre lim, en lidt hurtigere tørretid, men det giver en god baggrund, til græsset.

Billede

 

Med Venllig Hilsen

E.Horshauge

Like 0 kan lide
Top

Picture

crjensen

Sognepræst

Indlæg: 12

PB  Hjemmeside

Tak for jeres svar.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.