Picture

Perss

Programmør

Indlæg: 7

PB

Mærklin drejeskive og CS2 sporplan

Hej, Newbie med problemer.....

Jeg har netop fået min Mærklin drejeskive tilbage fra rep. i Tyskland. Nu kan jeg endelig få den tilsluttet og programmeret ind på min sproplan i CS2. Og her begynder mine problemer!!!!! 

Selve styringen fungere, med 7687 "dekoderen", og keyboard 15. Sporene er kodet, og jeg kan styre alt fra keyboard 15 visningen.

Mine problemer opstår når jeg forsøger at lave et layout. Jeg har læst flere indlæg her på siden, men måden med at indsætte hver enkelt "funktion" (spor, retning, ...) med ikonet med den røde streg og prik, og efterfølgende rette ikonet og adressen (225, 226,..) fungere ikke. 

For det første kan jeg ikke vælge adresse 225. For det andet kan jeg ikke tilrette ikonerne.

På selve layout tegningen (der hvor man vælger ikonet med den røde streg og prik) er der tilgengæld (lige ved siden af) et ikon som ligner en drejeskive (tandhjul).

Med dette ikon kan man indsætte en drejeskive med 16, 20 eller 24 spor (umiddelbart). Desværre fremkommer der kun en drejeskive med 13 spor (hvis jeg vælger 24), og disse ikoner kan ikke tilrettes med andre ikoner. Jeg kan heller ikke kopiere ikonerne (lave flere). Selve styringen (tandhjul og 13 spor) har fat i Drejeskiven, men eksempelvis kan jeg ikke vælge retning, hvorfor at drejeskiven altid drejer mod uret, selvom jeg eksempelvis kun skal ét spor med uret.

Jeg har søgt på nettet, men alle manualer jeg finder (selv for den seneste version af CS), har ikke dette nye drejeskive ikon (tandhjulet) med. Alle steder refereres til samme metode som her på sitet, med ikonet med den røde streg og prik.

Dette er virkeligt frustrerende, og elendigt dokumenteret fra Mærklin's side.... og ja jeg har opdateret min CS2 via nettet til seneste version.

Håber der er nogen her på sitet der har leget med funktionen, som kan hjælpe.

På forhånd tak

Perss

Like 0 kan lide
Top