Hjælp til træer?

Hej allesammen. Har lige nået den sidste fase i mit første selvbyggede træ efter Reiners metode, men når jeg skal farve savsmulet klumper det sig sammen og når det er tørt blir det hårdt som sten, er der nogen kan hjælpe mig med hvad jeg gør forkert? Mvh Lukas og på forhånd tak.

Hvilken digital adresse

Hej igen.

Jeg har idag fået mit Hobbytrade ME tilbage fra en reparation, jeg er så ved at oprette lokomotivet på min MS2, da det pludselig slår mig, jeg kender ikke adressen.

Dekoderen er en ESU Lok-dekoder 21-pin V4.0

Mit spørgsmål lyder så:

Er der en forprogrammeret adresse på dekoderen som blot skal ændres efter oprettelse, isåfald hvad er så denne adresse?

Mvh Lukas og på forhånd tak

Spørgsmål vedr. ombygning af DD sæt til AC

Hej alle i alt vidende menesker der ude.

Har lige et spørgsmål vedr. et Hobbytrade DD 4-vognssæt i DC som skal laves til AC.

Hos Ken fra hobbykæden kan man købe print og dekoder til dobbeltdækkerne som både kan forsynes med DC og AC er dette også et analog print???

Mvh Lukas

 

Spørgsmål til at bygge træer

Hej  allesammen.

Da jeg så vidioen om Rieners træbyggerkursus (er her: https://www.youtube.com/watch?v=IfQlCRIU87o ) maler de stamme og grenne sorte og så igen hvide og så i ønskede farve hvis det ikke er hvid, og de sprayer også filtervatet sort før de sprayer det grønt, hvorfor det, ka det ikke være ligemeget?

Mvh Lukas

Hobbytrade Dobbeltdækker

Hej allesammen.

Er der nogen der ved om man kan lave Hobbytrades dobbeltdækker fra DC om til AC???

Er nemlig skrevet op til et AC dobbeltdækker sæt fra Hobbykæden, men da det muligvis aldrig ville blive produceret igen, ledte jeg efter sæt andre steder og fandt så et DC sæt.

Mvh Lukas

Forskellen på AC og DC hjul???

Hej.

Hvad er forskellen på AC og DC hjul, og kan man se forskel og genkende dem?

Mvh Lukas

 

N motor hvor købes de?

Hej allesammen.

Hvor for jeg fat på nogle N motor helst 5-polet hvis det er muligt? Skal passe ind i et DSB traktor 57 byggesæt fra Tikøb Hobby + der skal være plads til en ESU Micro decoder V4.0 DCC.

Og hvad med mekanisk transmission hvor for jeg fat på eventuelt snerker drev eller gearkasse eller lign.?

Mvh Lukas

DSB Trakor 57 Tikøb Byggesæt

Hej allesammen,.

Nu synes jeg at havde været en del neshops igennem uden at finde nogen der havde Tikøb Hobbys flotte byggesæt til DSB Traktor 57/56.

Hvor for jeg fat i dem vis de stadig produceres?

Mvh Lukas

Orientexpressen

Hej alle sammen.

Da jeg var inde på hovedbanegården i dag for at se Orientexpressen, og jeg kom hjem fik jeg pludselig lyst til at anskaffe vognene og lokomotivet, men de vogne jeg fandt var både solgt dyre og ikke særlig flotte, så over en længere periode ville jeg måske bygge Orientexpressen selv. Så hvis der var nogen der kunne fortælle eller hendvise til nogle fakta om vognene eller lokomotiv eller måske det hele, jeg tænker antal af vogne, litra, længde, højde, bredde indvendigt, design osv.

Dekoder som funktionsdekoder - er det muligt?

Ja som i kan se går mit spørgsmål på om man kan bruge en dekoder som funktionsdekoder, da jeg ikke kender hverken typen eller adressen må nogen hvis de kan og vil lige hjælpe mig med finde ud af det.

Håber i kan hjælpe mig mvh Lukas