Opbygning af Dennis' Små Baner - del 6 Fronter og gardin

 

Så er der lidt nyt fra mit anlæg. Jeg har fået monteret fronter og gardin. Dette er det sidste projekt jeg ville nå inden næste familieforøgelse, som venter i slutningen af Januar, derefter bliver der ikke meget tid til anlægget i et stykke tid. Jeg er nået der til at alle togveje på DSB strækningen er virksomme så der kan køres på hele anlægget, belysningen er ordnet og front og gardin er monteret. Næste etaper er bygning af sidebane, lægning af sidespor på Brandlund station, opbygning af landskab, dvs. etaper som sikkert kommer til at række en del år ud i fremtiden Smile

BilledeBillede

Fronter monteret inden gardinet kom på.

Fronterne er savet ud af en 6 mm. krydsfiner plade. Monteringen havde været lettest hvis jeg havde tænkt langt nok da jeg byggede rammen, så de kunne monteres der på, men det gjorde jeg ikke, så jeg blev nødt til at montere dem med vinkeljern under anlægspladen. Det virker dog fint. Derefter allierede jeg mig med min mor, som har stået for at få syet gardinet i de mål jeg har udstukket. Tak for hjælpen mor Smile Gardinerne er syet så de rager nogle få centimeter op bag fronterne, hvor jeg har monteret velcro med en klammepistol. Den anden del af velcroen er påsyet gardinet, så monteringen var let og det er også let igen at fjerne det, hvis der skal arbejdes under anlægget. Der er også lavet slidser i gardinet for hver 140 cm. så man kan komme ind under anlægget ved at trække det til side.

BilledeBilledeBillede

Sådan ser det ud efter gardinet er blevet monteret.

Jeg synes fronter og gardin har forskønnet rummet, så nu glæder jeg mig bare til at se landskabet vokse frem, så rummet kan blive endnu skønnere Smile

Billede

Velcro brugt til montering af gardin bag fronterne.

Nu da jeg næsten er færdig med al teknikken og anlæggets undergrund, skal jeg pludselig til at omstille mig til at interessere mig for landskabet, et aspekt af hobbyen som jeg endnu ikke har de store erfaringer med.

Jeg håber nogen kan bruge dette til inspiration. Tak fordi I kiggede med.

__________________

Hilsen Dennis

Mit anlæg under opbygning, besøg min blog http://www.sporskiftet.dk/blogs/dennistr

DSB strækning og privatbane, H0 epoke III, Tillig Elite code 83 og Roco LINE.

Like 1 kan lide
Top

Picture

Baungaard

VVS Ingeniør ved COWI

Gadbjerg

Indlæg: 222

PB  Blog

Hej Dennis

Det er altid en fornøjelse af følge med i din opbygning af banen. Jeg nyder at du ca. er ½-1 år foran mit eget projekt. Smile

 

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

DennisTR

Lokomotivfører

Tølløse

Indlæg: 1.132

PB  Blog  Hjemmeside

Tak Peter

Jeg er bange for at jeg ikke kan holde mig foran dig længere, da jeg nok kommer til at geare lidt ned det næste års tid. Helt stille får banen dog ikke lov til at stå Smile

__________________

Hilsen Dennis

Mit anlæg under opbygning, besøg min blog http://www.sporskiftet.dk/blogs/dennistr

DSB strækning og privatbane, H0 epoke III, Tillig Elite code 83 og Roco LINE.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tommy Ø

Indlæg: 184

PB  Blog  Hjemmeside

Det ser rigtig godt ud det du har fået lavet Smile

__________________

Marklin C-Skinner, Digital Styring Med Central Station + PC Med WinDigi-Pet  

Like 0 kan lide
Top

Picture

Nomisdk

IT

Indlæg: 228

PB  Hjemmeside

Ser godt ud, glæder mig til at se mere Smile

__________________

Mvh Simon M. Mørch
Besøg min side om Modeltog og tog | SimonTog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

humpel1x

Sweden

Indlæg: 4

PB

Hej Dennis!

Det ser bare rigtig godt ud. Perfekte gardiner flot lavet. Det er godt at have en mor der gider at hjælpe til :bigsmile:  Har vist billederne til Elisabeth og håber hun vil være lige så sød som din mor :D  Dine fronter er også flotte,jeg synes især om den sorte farve, det passer rigtig godt til hele anlæget. God jul til dig og familien.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Brian1980

Indlæg: 71

PB

Ærgeligt der ikke er kommet flere af dine meget fine artikler med fremskridt af din bane

Like 0 kan lide
Top

Picture

f1freakdk

St. Heddinge

Indlæg: 1.065

PB  Blog

Brian1980 skrev:

Ærgeligt der ikke er kommet flere af dine meget fine artikler med fremskridt af din bane

Mener vist at banen er nedlagt .... så det er nok grunden  Wink

Men ellers giver jeg dig ret i at det er lidt trist.

 

 

 

__________________

Mvh Steen

Märklin H0, K skinner, Digitalt ECoS 50200, Tysk Epoke 3 og 4 og 5 og lidt 6 - Spor N på Fremo moduler og i SOVNK

Mine Spor N eskapader

Min H0 bane under opbygning - følg den via min Blog

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.