Picture

gnilre2

Kvalitetschef på færdigbeton fabrik.

Indlæg: 229

PB

Selvvulkaniserende tape

Hej alle.:

Er der nogen i blandt dette fortræffelige forum der har kendskab til "Selv-vulkaniserende isolerbånd, købt hos R.C.Elektronik Vejle.

Tænker på om nogen har erfaring med brug af dette.

Kan fortælle lidt om hvordan man bruger det.

Er selv lidt på herrens mark med vedr. brug af dette materiale.

Synes i grunden ikke det klæber ret godt.!!

Håber på svar jeg kan arbejde videre med.

Med venlig hilsen

gnilre2, alias Erling Forslund

__________________

 

Kører epoke III - V hovedsaglig dansk.
Mvh
Erling

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Gert Frikke

Indlæg: 2.323

PB

Hej!

Jo det er skam et fortræffeligt produkt til at skabe vandtætte samlinger på kabler, såsom antennekabler. Det udtrækkes til ca dobbelt længde og omvikles i 2-3 lag således, at kanterne på det underliggende lag overlappes af de næste lag. Efter kort tid har materialet arbejdet sig sammen til en stabil gummikappe.

Anvendeligheden i MJ sammenhæng er noget sværere at få øje på. Det gælder i det hele taget isolerbånd i forbindelse med at isolere ledningerne. Hvis det er for at isolere en ledning påloddet et eller andet sted eller samlet, så er krympeflex langt mere velegnet. Til at samle ledningsbundter, er strips så langt at foretrække.

Alm. isolerbånd bliver så ufattelig klistret og ulækkert efter nogen tid.

Efter min mening.

Gert

__________________

modeltog - en kopi af virkeligheden på en fantasifuld måde

Like 0 kan lide
Top

Picture

gnilre2

Kvalitetschef på færdigbeton fabrik.

Indlæg: 229

PB

"Gert Frikke" skrev:
Hej!Jo det er skam et fortræffeligt produkt til at skabe vandtætte samlinger på kabler, såsom antennekabler. Det udtrækkes til ca dobbelt længde og omvikles i 2-3 lag således, at kanterne på det underliggende lag overlappes af de næste lag. Efter kort tid har materialet arbejdet sig sammen til en stabil gummikappe.Anvendeligheden i MJ sammenhæng er noget sværere at få øje på. Det gælder i det hele taget isolerbånd i forbindelse med at isolere ledningerne. Hvis det er for at isolere en ledning påloddet et eller andet sted eller samlet, så er krympeflex langt mere velegnet. Til at samle ledningsbundter, er strips så langt at foretrække. Alm. isolerbånd bliver så ufattelig klistret og ulækkert efter nogen tid.Efter min mening.Gert

Tusind tak for det.

Ja. Hensigten med købet af dette selvvulkaniserende isolerbånd var faktisk ledningssamlinger fra skiftespor ect. ect. og til kontrolpultene. Jeg synes samling med kronmuffer er lidt malplaceret når man nu kører så småt som jeg gør, skala N.

Ydermere er hele banen opbygget på et 40 mm tyk styropak pladebord ovenpå alm. bord med skabe nedenunder. Så ledningerne fra de forskellige ting løber i små riller i styropakken og som tildækkes igen med ½ polyfilla og ½ meget fint sand for at det ikke skal blive for bombastisk, og revne m.m.

Det var derfor jeg tænkte jeg kunne bruge dette selvvulkaniserende isolerbånd.

Nå. Finder på en bedre løsning, eller andre eller dig har en bedre løsning på ovennævnte.

Tak for dit svar.

Mvh

gnilre2

Erling Forslund, Skala N kører.

__________________

 

Kører epoke III - V hovedsaglig dansk.
Mvh
Erling

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.