Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

S88 problem. Mangle lidt hjælp

Ja så har jeg igen fået et problem med min bane, men denne gang kan jeg ikke finde nogen løsning.

Jeg har netop sat 3 S88 til min Ecos. Idet jeg tænder, viser ecos afsnittet hvor der står et lok, som den skal, men så snart jeg sætter gang i et lok, tilslutter et ekstra afsnit, tilføjer eller fjerner et modul i Ecos'en, altså en eller anden ændring, så begynder alle porte at blinke hurtigt og tilfældigt.

Efter et minut eller to, går Ecos'en ned.

Jeg har så fjernet en S88 igen, for at sætte den til Ecos som den eneste og med kun en enkeltport i brug, for at være sikker på det ikke er forstyrrelser, men det er det samme problem.

Jeg kan få porten til at lyse i det jeg tænder, men sker der det mindste på banen, blinker alle porte igen.

Jeg har derefter testet med alle modulerne og det er stadig det samme.

Er det muligt at S88 porten på Ecos er død eller har en fejl? Eller er der et eller andet jeg kan gøre for at teste hvilken del det er der er defekt? Det kan jo i teorien også være mine S8 moduler, men utroligt hvis det er alle tre.

Jeg er ved at være meget frustreret. Jeg har testet tilbagemelding et par gange undervejs og har ikke haft problemer, men nu hvor jeg skulle igang med landskab og var færdig med banen, dukker det her nu op.

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

Hvad hedder dine S88 moduler?

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

En hurtig test: sæt eet s88 modul til ecos'en - uden nogen form for andre tilslutninger.

Hvad vises der?

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

"frede2300" skrev:
En hurtig test: sæt eet s88 modul til ecos'en - uden nogen form for andre tilslutninger.Hvad vises der?

Bruger Viessmann 5233 og jeg har også prøvet at sætte et lige efter Ecos'en.

Men jeg tror dog jeg har fundet problemet. Det er en fejl i Ecos'en, som nogle folk har og Esu kan ikke genskabe det, så de har svært ved at løse det..

http://www.esu-support.eu/showthread.php?tid=1629&pid=16556#pid16556

Fejlen er at de første 8/16 porte bare ikke virker, men alle moduler derefter gør.

Jeg har lavet en lille film om hvordan det ser ud.

http://www.youtube.com/watch?v=13blGUG1ITg

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

bahnfan.net

Systemudvikler

Malling

Indlæg: 1.017

PB  Hjemmeside

"Bibihest" skrev:
Men jeg tror dog jeg har fundet problemet. Det er en fejl i Ecos'en, som nogle folk har og Esu kan ikke genskabe det, så de har svært ved at løse det..

Hvis ESU ikke kan genskabe problemet, så kunne det være cool, hvis du videregav dine oplysninger til ESU, så de kan få bugt med problemet.

__________________

Med venlig hilsen
Søren

Moderne tyske tog i H0, 2-skinne, digital, køreplaner. Samler desuden modeller fra Trix.
Besøg min blog om tyske tog på engelsk: http://railway.zone/

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

Ehm.. hvis s88 ikke virker er det så ikke bare at smide ecos'en tilbage til din forhandler og få den lavet eller få en ny?

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

killerp

Fotograf

Indlæg: 2.238

PB  Hjemmeside

Bibihest

Som jeg nu har sagt til dig gennem de sidste par år KØB en IB, se den virker bare, ikke alt det nymodens skidt Laughing out loud Laughing out loud

__________________

Peter

Gavflaben fra Falster

(Falsterbanen)

Like 0 kan lide
Top

Picture

mylle

skipper/musiker

Indlæg: 405

PB  Hjemmeside

ja eller en Viessmann Commander, lige ud af landevejen

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bibihest

Indlæg: 1.300

PB  Hjemmeside

"frede2300" skrev:
Ehm.. hvis s88 ikke virker er det så ikke bare at smide ecos'en tilbage til din forhandler og få den lavet eller få en ny?

Jo det ville sefølig være det bedste, men S88 virker til dels, bare ikke de første to moduler og de arbejder på at finde fejlen.

Jeg vil kontakte Esu og høre hvad de vil gøre ved det.

__________________

ledprint.dk
http://ledprint.dk
Modstandsberegner
Salg af print og elektronik til modelbanen

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

"Bibihest" skrev:
"frede2300" skrev:
Ehm.. hvis s88 ikke virker er det så ikke bare at smide ecos'en tilbage til din forhandler og få den lavet eller få en ny?
Jo det ville sefølig være det bedste, men S88 virker til dels, bare ikke de første to moduler og de arbejder på at finde fejlen.Jeg vil kontakte Esu og høre hvad de vil gøre ved det.

Ok, ja hvis problemet ikke kan løses ved en ombytning er der selvf ikke meget at gøre, men husk nu at det er forhandleren som skal løfte din garanti i følge købeloven Wink

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

killerp

Fotograf

Indlæg: 2.238

PB  Hjemmeside

Der er reportet ligne tilfælde på nogle af cs1 stationerne, blandt andet Ole Barner har en der heller ikke virker med 1 modul, den er der heller ikke fundet en løsning på Crying

__________________

Peter

Gavflaben fra Falster

(Falsterbanen)

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.