Picture

Søndenfjords

Indlæg: 284

PB

S + Cl

Kystbanen skriver på sin hjemmeside bl.a.:

"... Desuden er man i gang med at pakke Cl-vogne ude i Fjernøsten = de burde lande i DK lige inden juleaften. Der er booket plads til S-maskinen på et fly, som lander i Europa omkring juleaften. Så hvis de ikke lander på et mellemlager, så burde de stadigvæk kunne være i Hellerup inden nytår. "

Citat slut.

__________________

Søndenfjords

Like 0 kan lide
Top

Picture

Søndenfjords

Indlæg: 284

PB

Nu har Kystbanen ikke bare fået de første Cl, men også nogle få S-maskiner.

De skriver på deres hjemmeside:

"28/12-2009

Her til aften har vi modtaget de første C-vogne. [De mener formentlig Cl]. Det drejer sig om de 3 epoke III vogne. I januar følger Cll og Cls. Prisen er 448 kr/vogn. Desuden har vi modtaget et mindre antal S-maskiner (6 stk). Der er tale om nogle maskiner fra startproduktionen, som kunne komme hjem sammen med Cl-vognene. Kom forbi og se den meget flotte maskine. Lokomotivet er pt i produktion og lander i DK i anden halvdel af januar."

__________________

Søndenfjords

Like 0 kan lide
Top

Picture

Elgen

IT konsulent

Indlæg: 192

PB  Hjemmeside

Jeg var lige forbi Kystbanen over frokost for at se på "dyret". Havde håbet at se S-maskinen på skinner. Men nej....

Den stod i vitrinen. Ifølge drengene hos Kystbanen kørte den ikke så godt. Det var noget med gear, "hoppende kørsel" og "ikke så godt". Desuden var der "ting der faldt af" (?!?) slut citat.

Jeg tror vi skal væbne os med tålmodgihed og håbe at Hobbytrade gennemtester de maskiner de sender på markedet. Jeg gider ikke betale 3000 kr for en S-maskine der kun kan stå i vitrinen....

__________________

Elgens MJ-blog - http://www.emjblog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Iflg. nye forlydender og som nævnt ovenfor, så skal vi indstille os på at der går lidt tid endnu, inden at S-maskinen dukker op. Det er bl.a. fordi Hobbytrade vil undgå at den kommer ud med fejl. Dette fik jeg at vide hos stamforhandleren (Kystbanen) i går.

Prøvemodellen der stod i forretningen er fantastisk flot. Det er efterhånden imponerende hvad der kan laves i H0 Laughing out loud

Mvh

Claus

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Picture

kifa

Pensionist

Onsevig

Indlæg: 245

PB

"Elgen" skrev:
Jeg var lige forbi Kystbanen over frokost for at se på "dyret". Havde håbet at se S-maskinen på skinner. Men nej....Den stod i vitrinen. Ifølge drengene hos Kystbanen kørte den ikke så godt. Det var noget med gear, "hoppende kørsel" og "ikke så godt". Desuden var der "ting der faldt af" (?!?) slut citat. Jeg tror vi skal væbne os med tålmodgihed og håbe at Hobbytrade gennemtester de maskiner de sender på markedet. Jeg gider ikke betale 3000 kr for en S-maskine der kun kan stå i vitrinen....

Hørt!! Hørt !!

Vi skulle helst ikke gentage den samme historie som med E- maskenen, det skal bare virke fra dag 1 uden nogen form for problemer !!!! :roll:

__________________

Kim

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.