Picture

FutNielsen

Bylderup-Bov

Indlæg: 157

PB

Piko a skinner ?

Mojn fra det sønderjyske. Er der nogen herinde i dette forum der har erfaringer med Piko's A skinner? I øjeblikket har jeg selv Rocoline uden ballast, men da disse skinner er i mine øjne er forholdsmæssige dyre og man kan få Piko's sporskiftere til langt under halv pris er jeg begyndt at overveje om det kan betale sig at skifte "system" Jeg har overvejet at inddrage mit byggerum til modeljernbane da det uudnyttede loftsrum på 76 m2 som jeg ellers har udset mig til formålet først skal gøres beboeligt ( Isoleres, nyt gulv, vægge, varme og el) Har udarbejdet et par sporplaner i Wintrack med henholdsvis Rocoline og Piko. Plan A er Piko skinner og dybt inspireret af den sporplan som er i Modeljernbane for alle1, men den kræver at jeg skal flytte en dør ind til mit rum, hvilket ikke skulle være det helt store problem.

Plan B er Rocoline med uændret dør til rummet.[/img]

Byggerum plan b

Byggerum plan a

__________________

Mojn Mojn
Henrik

2 skine jævnstrøm digital. DSB epoke III

Like 0 kan lide
Top

Picture

bl

Pensionist

Greve

Indlæg: 1.817

PB

Mojn, FutNielsen!

Jeg har ingen erfaring med ROCOs skinnemateriel, men har brugt en del Piko A skinner på de skjulte områder af mit anlæg (jeg lægger Tillig spor på de synlige dele). Og da det stadig er underopbygning, har jeg heller ikke den store erfaring fra "den daglige drift". Men bortset fra det er jeg ganske tilfreds med sporskifterne. Da lader sig let skære op, selv af den letteste vogn, så har man med medgående sporskifter på en ensrettet strækning, kan man spare drevene.

Og selvom hjertestykkerne er af plastik (vingeskinnerne er af metal, hvad der afhjælper gevaldigt på udseendet), og derfor ikke kan polariseres, har det endnu ikke givet problemer.

Så hvis man kan leve med profilhøjden og plastikhjertestykkerne, ville jeg ikke tøve med at anskaffe dem. Og selvom der efter danske forhold mangler en dobbeltsvelle, er svellerne omkring hjertestykket vinklet korrekt!

__________________

Bjarne

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.