Picture

Kresten

Indlæg: 1.040

PB

Ombygning af Märklin BR44

Jeg har erhvervet mig denne analoge skønhed (undskyld den blandede billedkvalitet!), som allerede tidligere har været på operationsbordet, idet det ser ud som om lyset i tenderen er skiftet ud med telex-kobling, ligesom en del af tenderens indmad er "smeltet væk" - formentlig i samme forbindelse.

Jeg har købt en Loksound m. "indbygget" BR44 m. tilhørende Hamomagnet og har tænkt mig også at genindføre tenderlyset. Det burde - selv for mig - ikke være det store problem.

For at få yderligere inspiration (FØR jeg går i gang!) har jeg kigget mig om på nettet for at finde andre, der måske havde gjort det før mig - men ikke en gang ham her http://www.x-train.de/ har åbenbart givet sig i kast med det.

Er der nogen har, der har erfaringer med "min maskine" ? Noget, man specielt skal passe på ? Andre ændringer, man lige så godt kan foretage, når låget alligevel er taget af ?

Erfaringer her fra forum har lært mig, at man lige så godt kan spørge før man går i gang med at kvaje sig alene - og hellere en gang for meget, end en gang for lidt... Tongue

IMG_0058

IMG_0059

IMG_0060

IMG_0061

__________________

Kresten

Like 0 kan lide
Top

Picture

Kresten

Indlæg: 1.040

PB

Det passer ikke helt, hvad jeg skrev i mit tidligere indlæg - der er åbenbart en, der har gjort det før - men linket på denne side en desværre nedlagt:

http://stummi.foren-city.de/topic,21190,-umbau-einer-maerklin-br44-3027-...

Det ligner ellers præcis, hvad jeg er ude efter... Sad

__________________

Kresten

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.