Picture

Brian1980

Indlæg: 72

PB

fleischmann piccolo skinner

Hej har købt nogle flexskinner, dem med ballast, syntes jeg har svært ved at få skinnelaskerne påsat, er det mig der har for store pølsefingre, eller er der et trick til hvordan man gør?

Hvis jeg vil have dem lagt i en bue, bliver der jo forskel på længden af inder og yderskinnen, skal man skære/klippe dem til, og hvordan med ballasten, den passer jo heller ikke.

Håber der er nogen der kan komme med lidt indput.

Like 0 kan lide
Top

Picture

erikl

Indlæg: 86

PB  Blog

Hej 

 

Bruger de samme typer.

1.  Jeg skærer dem over med en dremel, så er der ikke grater på og de smutter lige på. ellers tag en meget lille skruetrækker og udvid lidt i beggen ender af lasken, og jeg mener lidt.

2. Jeg lægger buen og skærer dem af så de passer, jeg skærer på "bagsiden" af en svelle og fjerner så mellemrum det plejer at passe. Den næste starter så ved svellen så lasken ikan støtte op mod den befæstning som svellen har.

Det kræver lidt øvelse.

 

 

 

__________________

Mvh Erik L.

MiniTRIX, Z21, Digikeijs

TrainController Gold

Like 0 kan lide
Top

Picture

Leif Mikkelsen

Pensionist

Indlæg: 36

PB  Blog

Hej Brian

Når man arbejder med disse skinner første gang, kan det godt virke lidt bøvlet,  - men med omhu og en vis strategi, kan man få et helt perfekt resultat  - hver gang!  

Der er egentlig ikke plads til skinnelaskerne, men når svelleunderlaget er afkortet i den rette længde på den LAGTE skinne, kan du med en "junior-savklinge" skære forsigtigt ind under skinnen i begge sider, indtil lasken kan skubbes ind på plads. Nu afkortes svelleunderlaget på den skinne der skal lægges,  - sådan at svelle-svelle afstanden i samlingen ser pænt ud!  - nu skal skinnerne på det spor der lægges afkortes til passende længder, og skinnerne samles i laskerne!  - Husk at anvende saven også på det spor der skal lægges! 

Med omhu og grundighed lykkes det!

Er du fortsat i tvivl om noget,  - så spørg igen!

venlig hilsen  - Leif Smile

__________________

Modeljernbane i spor-N

Opbygget i moduler

Lige nu: ca. 25 m spor

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.