Picture

Michael BJ

Indlæg: 269

PB  Hjemmeside

Märklin kurvesporskifter 24771 og 24772 - afsporinger

Jeg er stødt på et problem med disse sporskifter, visse af mine Märklin lokomitiver (blandt andet My) støder på en tvangsskinne, der ligger midt mellem de afvigende grene og efterfølgende for det meste afsporer. Se det vedhæftede billede, hvor den store pil er kørselsretningen og den lille pil peger på det sted, hvor det forreste hjul rammer spidsen.

Det mærkelige er, at vogne beregnet på to-skinnedrift generelt passerer stedet uden problemer - kun Märklins egne lokomotiver støder på!

Ved at se på billeder på nettet af disse sporskifter, har jeg konstateret, at denne tvangsskinne ikke er på alle denne slags sporskifter. Mit spørgsmål er derfor: Kan man med fordel fjerne den formastelige tvangsskinne, eller vil det give nye udfordringer?

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

AttachmentStørrelse
märklin-ho-schlanke-bogenweiche-links-24771-10-1024x670px.jpg63.65 kB
Like 0 kan lide
Top

Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 374

PB

Ja det ser ud til, at dem, der sælges i dag, ikke har det stykke plastik, når man kigger på billeder (også fra maerklin.de). Jeg har ikke selv kurvesporskifter i det format, så jeg kan ikke sige, om der sker noget ved at fjerne stykkerne.

(Ikke for at lede trafik væk fra denne udmærkede hjemmeside, men på baneforum.dk er der en Märklin kapacitet, Søren, der plejer at have et godt svar på næsten alt hvad angår Märklin).

Like 1 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 269

PB  Hjemmeside

Tak for henvisningen til Baneforum, det vil jeg måske prøve, hvis der ikke er nogen her inde, der kender til problemet og dets løsning

 

mvh

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.