Picture

nielsb1

Indlæg: 7

PB

Heljans MAK:

 Heljans MAK med ESU Lokpilot Micro V4 kører AC ifølge det oplyste - men altså åbenbart ikke AC analog. Er det muligt at skifte decoder til en type der kan køre AC analog? Egentlig er det underligt, at det ikke er oplyst, at Heljans MAK m. Micro V4 ikke kan bruges ved analog AC, det tangerer jo nærmest misinformation. De Heljanmaksiner jeg harer AC digital (det står der), og de kører fint analogt.

Venlig hilsen Niels

__________________

NB

Like 0 kan lide
Top

Picture

gejo

Indlæg: 668

PB

Vi er som brugere selv lidt skyld i det. Det blev meget tidligt almindeligt at angive 3-skinne modeller som AC og 2-skinne modeller som DC.

Der blev ikke skelnet mellem digital eller analog. Egentlig skulle det hedde 3-skinne MM, DCC eller Mfx samt AC analog og 2-skinne DCC, Mfx samt DC analog. Hertil kommer, at en del 2-skinne modeller også sælges som rene DC analog maskiner.

Så den hurtige udgave er blevet AC lig med 3-skinne (digital) og DC lig med 2-skinne analog. Er forvirringen nu total?

Hilsen Gert

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.598

PB

Forvirret / Det synes jeg, men slå op på Signalposten, der har de lærte skrevet nogle dage om samme emne .....................

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.