Picture

nimbussen

Tekniker

Indlæg: 168

PB

Spor 0 MY og vogne hertil....

Hejsa.

 

Jeg har så i dag modtaget min Heljan MY spor 0, den er bare fantastisk !!!

Og nu skal den så ombygges til digital drift i den nærmeste fremtid, hvor finder jeg nogle ombygningsvejledninger, dem som der er på www.spor0.dk synes jeg ikke er så gode....

 

Og nu til overskriften, den model jeg har fået er en med røde snuder, hvilken vogne skal jeg have til den ???

Og findes der nogle sæt med sider f.eks. så jeg ikke skal lave alt fra bunden af, det er første gang jeg skal bygge selv...

 

Jeg kører tysk i min anden skala som er N, så jeg ved ikke så meget om det danske...

 

Mvh.

Finn

__________________

Spor N, tysk epoke 3

Digitalt med DCC hjemme, og i klubben.

Snuser lidt til spor 0

Like 0 kan lide
Top

Picture

legtorama

Indlæg: 72

PB  Hjemmeside

Heljans Myer er flot både i vinrød og designrød. Jeg har lagt esu xl loksound i mine lokomotiver. Alm. loksound kan benyttes med køling - har dog ikke selv erfaring med dette. Ventilatorerne i taget kan styres på en af aux udgangene.

Når det gælder passende personvogne til en designrød Myer er det straks mere kompliceret. Der er nemlig ikke umiddelbart noget færdigt tilgængeligt. Evt. kan nogle Rivarrossi tyske personvogne benyttes. Men så er der jo tale om et internationalt tog. Danske epoke 4 personvogne skal bygges fra bunden. Ombygninger fra Limas personvogn til DSB litra Bgh er set. Vedr. godsvogne kan der benyttes vogne fra Lima, Rivarrossi, Brawa, Lenz mfl. Dog skal du finde ud af, hvilken koblingstype, du vil anvende og så ombygge nogle af vognene til denne type.

Når du træder ind i spor0 skalaens fantastiske univers, træder du også ind i selvbyggerens univers - i hvert fald når det gælder danske modeller. Men tiderne er ved at ændre sig. Hvisse danske producenter, hjælper os med halvfabrikata og de tyske producenter kommer med meget spændende materiel, hvoraf en del udemærket kan bruges på et dansk anlæg.

__________________

Niels

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.