Picture

nbjessen

Webudvikler

Indlæg: 4

PB

Lille video af Hobby Trade Landstation - Byggeprocess

Hej alle sammen, 

Jeg er lige så stille begyndt at bruge den viden jeg har samlet mig i nogle år i praksis, og er derfor begyndt at filme min bygge-process, da jeg selv er blevet ret fascineret over de timelapse videoer som ligger rundt omkring. 

Her er mit lille forsøg på at "dokumentere" min bygge-process  Smile
https://youtu.be/EYGajA5nSns

Giv gerne videoen et like  Laughing out loud

__________________

Youtube

Like 1 kan lide
Top

Picture

Steffen Dresler

NIL

Indlæg: 241

PB  Blog  Hjemmeside

Kære nbjessen

Jeg holder altid af instruktive "byggevideoer" hvor man trinvis og tydeligt viser de forskellige stadier i en byggeproces. Man får måske nye ideer, bliver bekendt med eventueklle andre produkter/metoder eller bekræftet i det man hidtil har gjort o.s.v. Og så er det altid dejligt at se hvad andre har gjort og også her få - helt gratis - erfaringer.

Ved at gennemse din video - endda flere gange - sidder jeg tilbage med et forvirret indtryk, "hvad var det, der lige skete her"?? 

Hvis målet er at fotografere en lang arbejdsproces med flere forskellige stadier ned til korteste mulige tid, så er videoen lykkes. Men jeg har INTET lært, kan ikke huske de mange sekvenser og sidder tilbage med en undren over hvad skete?

Jeg er ikke i tvivl om at du er en dygtig modelbygger og er god til patinering, så hvis du vil dele dine erfaringer med andre, "slow down". DET vil jeg gerne se og lære af, den nuværende video hjælper mig ikke. Jeg kan altså ikke bruge "timelapse" på den måde du anvender her til formidling.

Mit forslag er, at afbryde "timelapse" sekvenserne og tydeligt vise 1. sekvens tydeligt, timelapse, afbryde og vise, timelapse etc. Så kan man følge med i hvad der nu sker og forstå "timelapse" perioden.

Men det er jo MIN mening Smile

Bedste hilsener

Steff

__________________

Steff

Like 6 kan lide
Top

Picture

nbjessen

Webudvikler

Indlæg: 4

PB

Hej Steffen,
Tusind tak for din kommentar. Jeg beklager jeg ikke gik i dybden med byggeprocessen i videoen.
Inden jeg begyndte at filme videoen var jeg allerede godt i gang, og ville gerne have inkluderet det hele fra start til slut.  Derfor blev videoen mere en "show off" video end en "instruktionsvideo".

Planen er også, at inkorporere en mere dybdgående genngemgang af min byggeprocess, så håber du vil se med der.  Smile

Gamle Jernbaner har lavet en virkelig god video i den stil du efterspørger af samme sæt, hvor jeg lod mig inspirere, da jeg byggede sættet: Link

De fleste af de teknikker jeg har brugt i videoen er nyt for mig, og har generelt ikke bygget eller patineret modeller før nu, hvorfor jeg også havde et fokus på at finde en process.
Så jeg vil gerne sige tak for din feedback, som har givet mig blod på tanden til at dokumentere mit næste projekt! Smile

Venlig hilsen
Nicolai

 

 

__________________

Youtube

Like 1 kan lide
Top

Picture

Steffen Dresler

NIL

Indlæg: 241

PB  Blog  Hjemmeside

Kære Nicolai

Glæder mig til til at se resultatet, timelapse er godt til at springe trivialiteter over, men du forstår stadig, at der er en "ongoing" proces med f.eks. at skære fire hundrede vinduesrammer ud Smile Det kan trække tænder ud.

Rigtig god fornøjelse, du skal jo lige igang og finde dine egne fødder at stå på, men det ved jeg du hurtigt kommer efter!!.

Som sagt, glæder mig til at følge dig,

 Bedste hilsener

 Steff

 

__________________

Steff

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.