Picture

ckh

Faglig sekretær

Indlæg: 87

PB

Forfald med skønhed

I nummer 3 af Spor & Baner er der en lille artikel om samling af en, mere end nedslidt, godsvogn. Sådan én måtte jeg simpelthen have.

Da jeg så fandt joswood.de hjemmesiden for at indkøbe den, kunne jeg heller ikke stå for en gammel slidt kiosk der i den grad matcher vognen. En skøn gammel slidt rønne jeg tænker skal stå i et lidt lurvet nedslidt hjørne af banen.

Jeg tog et par skilderier under samlingen. Dem skal I jo ikke snydes for Smile

Efter bestillingen gik der under en uge inden Joswood havde sendt æsken med vogn og kiosk. Eftersom det er laserskåret karton fylder det ikke det store:

Billede

3 sider af skelettet (nederst til højre) havde jeg nået  at samle inden jeg kom på det med, at dokumentere det fotografisk Smile

Efter samling af skelettet skæres tag og tagpap ud:

Billede

Skalpel er godt, men alt er for-skåret så det er nærmest en leg.

Rester og andet skrammel smides ind i bygningen inden tagkontruktionen bikses sammen:

Billede

Tag, tagpap, gammelt frønnet skilt, samt sider klæbes på. Og så begynder det at ligne noget:

Billede

Billede

Til sidst: Brædder - og selv sålbænke under vinduerne følger med - sættes på for den sidste finish:

Billede

Og så for at fuldende hele molevitten fandt jeg lige et oldgammel hærget lok fra min drengetid (ca. 35 år gammelt, og har været udsat for ture på gulvet, kolde kældre og dårlig maling, men kan skam køre endnu når det rammer en skinne...). Mere så poseringen var i orden når rønnen skulle vises frem  Big smile :

Billede

Saksen på billedet er med med vilje. Jeg har fået at vide den hedder en sutursaks. Den bruges vidst egentlig til at holde tråden når man skal sy sår sammen, men den er i DEN grad en god makker når man skal lime små dimser sammen. Saksen kan låses og virker på den måde som en slags "3. hånd", i modsætning til en pincet der skal holdes inde hele tiden. Bare et lille tip hvis I ikke kender sådan en fætter.

Alt i alt et dejligt lille, meget nedslidt, hus. Det tager kun et par timer at samle tror jeg. Jeg var så en weekend om det. Men jeg er undskyldt. Det er første gang jeg samler sådan en sag, og jeg blev inviteret på grill og øl midt i det hele Wink

__________________

 

Mvh. Claus

Märklin c-skinner. I gang med min første bane siden jeg var dreng (og det er dælme længe siden)...
Like 0 kan lide
Top