Picture

Carsten-67

Indlæg: 1

PB

Sammenkobling af ældre skinner

 

Hej 

Jeg er komme io besidelse af et parti ældre Piko skinne som hade tænkt brugt til skyggebabegård. 

Mit problem er at de noget gamle og de derfro blive sat sammen ved at "skubbe" ind i hinanden. Det går jo godt indtil jeg skal over i en af de nye typer skinder der samles med skinne lasker.

Efter lidt søgende fandt jeg følgende: Skinne lige 1/3 - Overgang fra U til profil - O, har fundet dem  på en Tjekkisk hjemme side: https://www.bazarmodelovezeleznice.cz  "vælg Piko DDR og der efter den "billigeste" så kommer den lidt nede på siden. 

1. ved ikke om det er de rette, ser dog ud til at kunne bruges. 2 I deres web-shop er vist ikke mulig at bestille til udlandet.

Nogle der lige ved hvad jeg evt. kan gøre, fås de andre stedet ? eller skal jeg bare erkende de er for gamle ?

Hilsen

Carsten 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.444

PB

Er det ikke muligt at lodde ?

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Hans Peter

Økonom - selvstændig

Indlæg: 22

PB

Hej Carsten

Jeg tror, at du er på rette spor (!): de skinner du har fået er formentlig for gamle, selvom jeg må indrømme, at jeg kender dem ikke.

Genbrug er helt i tidens ånd og miljømæssigt den rigtige løsning.  På den anden side set, ville jeg være bekymret for driftssikkerheden, specielt når du tænker på at bruge dem til en skyggebanegård. Hvis de ikke er lavet af nysølv, må du regne med mere skinnerengøring og hvis de ikke bruger lasker, er der så en sikker forbindelse mellem de enkelte skinnestykker? PIKOs A-skinner har fået pæn omtale, er rimeligt pæne og ret økonomiske.  Det tror jeg vil være et bedre valg.  Hvis der også er fulgt sporskifter med, kan det tænkes at være af en type, der vil give problemer, hvis du påtænker at køre DCC, enten nu eller senere.

Hvis der er nogen, der kender netop den type skinner du har fået, håber jeg, at de vil bidrage til denne tråd.

mvh

Hans Peter

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.