Picture

alinghi

Marineoverkonstabel i søværnet

Indlæg: 25

PB  Blog

så er grejet fundet :-)

hej med jer alle,

Efter nogle ugers søgning er jeg kommet frem til at det bliver Marklin 29450 container startsæt og udvidelsessættet Marklin 78450 og et ekstra Loks som jeg dog stadig er i tvivl om, så endnu engang folkens vil jeg spørge om jeres meninger . De to loks som jeg tænker på er Marklins MA 37573 el lok og ESU 32022 diesel lok, prismæssigt er fuldstændigt underordnet, vil bare hører hvilket et i syntes man skal have fat i, altså el lok 103.1 er jo bare så smukt mens ESU 32022 BR 225-086 har nogle virkelig fine og lækre lydeffekter . Så nu er det op til jer og hjælpe mig lidt:-)...hører da især gerne fra esben:-) men alle må meget gerne bude ind hehe.

 

Mvh Flemming

Like 0 kan lide
Top

Picture

esben2009

Greve

Indlæg: 290

PB  Blog

Tillykke med nyerhvervelsen,

Det ser meget lovende ud, for du har helt klart valgt noget grej du kan bruge fra dag 1, og samtidig kunne udvidde hen ad vejen i mange spændende retninger, eks. vis en opbygning med et stort element af containere.

Jeg ser frem til at høre om dine oplevelser, da jeg snart opgraderer til Mobile2 stationen og samtidig ligger et C-skinne afsnit ud med overgang til mine nuværende M-skinner. På sigt regner jeg med at C-skinnerne overtager totalt. Det tiltaler mig meget at man kan digitalisere sporskifter og signaler sådan at det hele styres fra sin Mobile2 station, så hvis du også bevæger dig den vej, så skriv endelig noget om hvordan du oplever det.

Det BR225 tog som du har i tankerne ser meget spændende ud, især at de har indbygget en røgfunktion i et diesellokomotiv er en fed detalje. Hos mig er røgfunktionen fra mit BR50 altid til stor underholdning, så det bliver det helt sikkert også hos dig. Ellers har jeg kun hørt godt om det ESU tog du har i tankerne.

__________________

De bedste toghilsner

Esben + John Larsen

Vi kører Märklin digital CS3+, epoke 4-5-6 materiel og tider vi selv har oplevet, favorittoget er DB ICE2 + SBB krokodillen Ce 6/8

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.