Picture

mylle

skipper/musiker

Indlæg: 423

PB  Hjemmeside

Mylle på banen igen igen

 

 

Ja sidste år flyttede vi i hus, og Amagerbanen blev pillet ned. I stedet er historien flyttet til Sønderjylland, sådan delvis. Et anlæg i to etager, rummet er 520 x 270 og anlægshøjden 145 og 100 sådan cirka. Opbygningen er lidt atypisk da jeg har opstillingsbanegården på øverste etage, og her forklædt som PostTårnet på Gb, hvor jeg i sin tid selv arbejdede som ankomstvagt. Her er Maskindepotet i hjørnet. Videre til Tinglev Te. Per Møllers fine Glyngøre må holde for her.

Billede

 BilledeBilledeBilledeBillede

 

Fra Tinglev går sporet til højre videre ned til stueetagen, og til venstre tilbage til Post Tårnert som en rundstrækning, så de flotte tog kan få lov at strække ud en gang imellem.

Nedkørslen foregår langs bagvæggen og sporet kommer ud i "Sønderborg" på Als siden..... 

Øhhhhh sådan lidt fantasifuldt ses sporet komme frem bar Christian den Xs bro. Hullet ved støttemuren bliver dækket af Margarinefabrikken SOLO. Og til højre Jernbanegade i Sønderborg. Sporet skal være tre-strenget HOm

BilledeBillede

 

Så er vi lige pludselig i Haderslev. Her skal Bystationen opføres efter det ikoniske billede med O-msk, Cp og Eh fra "Perle" Lige nu er det Øresundsvej Station.

Bemærk hvorledes jeg hylder den store digter HCA " I Danmark er Jeg født, der har Jeg Rod"

BilledeBillede

I stuen på modsatte side skal Sønderborg Station laves, men jeg vedikke helt hvordan.......  Det bliver også en ringstrækning med forbindelse fra Sdb til Hd over Christian den Xs bro. Jeg drømmer om at lave den strækning som Amtsbanerne med meterspor og så afslutte med en fiktiv Mommark.

Like 3 kan lide
Top

Picture

Egonhund

Veksø

Indlæg: 158

PB

mylle skrev:

 

 Billede

 

Er hjælpevognstjænesten tilkaldt da lyntoget er afsporet?

 

 

__________________

Mvh. William

2-skinne, epoke IV og V. DSB, DR og DB

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

mylle

skipper/musiker

Indlæg: 423

PB  Hjemmeside

Prøvekørsel af datidens IC4........ nej jeg er ved at måler op til et par ekstra opstillingsspor. 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

modeljernbane

smed

Indlæg: 353

PB

 Det er da vist en sang mange af os kan synge med på, i Danmark er jeg født, her har jeg rod, det har det med at vokse og det fjerner tilsyneladende ikke sig selv Shock

 Ser flot ud det du laver Smile

Like 1 kan lide
Top

Picture

Rep Neslein

Kreativ designer for modelproduktion

Ringsted

Indlæg: 1.002

PB  Blog

det ku da wære møj wærre.Smile

VH Rep

__________________

Rep Neslein

Togtosse af sind og proffesion

Like 0 kan lide
Top

Picture

mylle

skipper/musiker

Indlæg: 423

PB  Hjemmeside

Ja det er jo lidt på skitseplanet...... jeg improviserer anlæget og historien frem. Ingen planlægning eller Windåseprogammer. Det giver nogle forlemper (Amalie) i estetikken, men også nogle baglemper (Amalie) Jeg arbejder meget med historien om de byer, mennesker og erhvervsliv der måtte være i denne verden. Det er hyggeligt at "kende" pakmester Jørgensen, der i øvrigt er en ivrigt filatelist, og også rangermester Severinsen, der dyrker orkideer. Sttionesleder W. Teilberg er ikke glemt, ej heller Hilmar Ryaa. De vil alle få en plads i min fantasiverden, sammen med Egon, Yvonne, Keld og Benny...... åhhhh og ikke mindst Bøffen....... og William Hermod Jensen...... og HOLM.... HOLM ... HOLM. Lulu Lagenlyst er indehaver af den lokale kro, der udlejer værelser på timebasis. De har i øvrigt en glimrende dagens ret "Lam i egen Roe" og man kan vælge forret som f eks "Jomfru Hunger" Historien er jo placeret i Sønderjylland og de store flade stræk, er velegnet til fåreavl. I området ved byen Bov er det særlig udbredt. Man serverer gerne egnsretten "Bovlam" 

 

Like 2 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.