Picture

brasch

Indlæg: 24

PB

Multi-level sporplan H0

jeg har indtil videre kun bygget skinner i samme niveau. Hvor højt, sådan ca i cm, skal jeg regne med niveau 2 og niveau 3, skal være over niveau 1 med H0? - jeg tænker noget "alpelandskab" med bjerge og tunneller igennem

Like 0 kan lide
Top

Picture

Niels

Ingeniør

Indlæg: 308

PB

Hej,

Min tommelfingerregel siger mindst 13 cm mellem hvert niveau. Dette er uden køreledninger. Og så man kan nå ind til et "væltet tog".  Smile

Mvh

Niels

__________________

http://www.niels-modeltog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.615

PB

Vi er landet i det, som hærger mange modeljernbaner ...

Plads !

Jeg har på begge skyggebanegårde noget - der ligner de omtalte 13 cm - men med både en 5 & 4 spors skyggebanegård er det for lidt for en 75 årig krop !

Mere er for mig et must !

Men det er umuligt, så lige nu er jeg ved at indkøre prints for både ind & udkørsel, og så håber jeg, at armene ikke så tit skal arbejde med den slags ( men konen er ond, og hun siger, at det er sundt !! ) 

 

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

brasch

Indlæg: 24

PB

jeg går ikke så meget op i om stigningen er "realistisk", mest at togene rent faktisk kan komme op. Layoutet bliver 150x250cm +/-, med et "bjerg" i hver ende og en bro i midten. Nederst, end oval, med et par sideport, forrest i midten, en station og lille by. Planen er at allerede på "Bagsiden", skal vi helst nå niveau 2, der så løbende stiger til niveau tre efter yderligere en omgang. Udgangspunktet er "stationen forrrest i midten, så jeg tænker om det måske vil være en løsning at lave den i flere niveauer? - eks. hæver jeg sporet der skal op 5cm i fht. niveasu 1?

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.