Picture

Svend

Ballerup

Indlæg: 1.314

PB

Hvordan skiller man Hobbytrade CL-vogne ad?

Hellere forspørge sig end forgøre sig:

Er der nogen som kan fortælle, hvordan man skiller Hobbytrades CL-vogne ad? Kan taget umiddelbart "clipses" af (med neglene), eller kræver det anvendelse af "specialværktøj" som f eks tandstikkere? Og kræver adskillelse af bunden anden end anvendelse af en lille skruetrækker til at løsne med?

Og nu når vi er ved det: Hvordan monterer man lys i disse vogne?

__________________

Svend

Like 0 kan lide
Top

Picture

RS76

Indlæg: 33

PB

Hej Svend.

Da skal man være lidt forsigtig.

Forsigtigt tager du fat om taget midt på vognen. Og så klemmer du forsigtigt om taget. Så slipper det så du kan vippe det op. Og så kan du skille dem ad. Men vær meget forsigtg, så du ikke knækker de små tapper.

Kører du DC er de forberedt med strømoptag via hjul og boogier, da der var noget med at de var tiltænkt, at de skulle leveres med lys som en mulighed da de kom "1 genereation" var ihvertfald. Men det blev aldrig til noget

Kører du AC så skal du selv montere slæbesko. Roco´s slæbesko har jeg tit brugt. Den er lidt halvdyr, men den larmer ikke. Roco varenummer er 40500.  42mm.

Også skal du finde en lysstav med dioder de kan montere. der er flere muligheder. Viessmann laver en i gul. Men en kondensator monteret. Så slipper du for lyset blinker.

Ellers laver ESU også en, der er slutlys på også. Men det er en gør det selv opgave hvor du skal lave det hele selv. Så frem med loddekolben. Du kan så forbinde vognene med strømførende koblinger. men det er jo en smagssag.Eller også lade hvver enkelt have sit eget strømoptag. Alternativt kan du forbinde en dekoder så du kan slukke og tænde lyset via din styring. Hvis du kører digtal.

Håber det var lidt til hjælp.

Mvh

René

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.