Picture

Baungaard

VVS Ingeniør ved COWI

Gadbjerg

Indlæg: 222

PB  Blog

Hvor skal jeg købe mine skinner til mit anlæg

Hej

Jeg nærmere mig tiden til at jeg skal have købt skinner og sporskifter til mit kommende anlæg. Jeg regner med at bruge fleschmann uden ballast (ROCO) da de er billige og jeg synes ikke det gør noget at skinne profilet er lidt klodset i forhold til virkeligheden. Jeg vil tro at det løber op i omkring 12.000 kr.

Men jeg har godt nok svært ved at finde ud af hvor jeg skal købe det henne, hvor jeg også får det billigt. Jeg har tænkt på at lave en liste og spørge den lokale toghandler felderbanen i mit tilfælde, og sammenligene det med prisen for en tysk netbutik. For om jeg køber det i københavn eller tyskland er for mig lige meget, man skal jo stadig betale fragt. Kan i anbefalde en god og billig tysk model tognetbutik?

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.598

PB

Jeg synes, Du skal vurde:

Hvor meget skal Du købe .....

Ikke købe det hele i et hug, for når Du begynder at lægge skinnner, så er der pludselig noget, der skal laves anderledes for så kommer det til at virke bedre eller ser pænere ud

Så mærket Du vælger skal være det samme Du kan finde i Dit nærområde, for pludselig skal "skiftesporet" vende modsat

 

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Mange gange bør man klart undersøge forholdende først hos sin danske forhandler, inden et evt. køb i Tyskland. For så billigt er det nødvendigvis ikke at gå sydover, når det kommer til stykket. Samtidig er der jo også service mm. på det man køber her. Det er der jo ikke helt på samme måde i Tyskland.  

Mvh

Claus

 

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Picture

FutNielsen

Bylderup-Bov

Indlæg: 157

PB

Hvis du regner med at handle for omkring 12.000 kr. Kan det godt betale sig at få forskellige forhandlere til at lave et tilbud.

__________________

Mojn Mojn
Henrik

2 skine jævnstrøm digital. DSB epoke III

Like 0 kan lide
Top

Picture

tøf tøf

glasgrossist, glarmester, og drivhusproducent

Vemmelev

Indlæg: 347

PB  Hjemmeside

... og du kan være sikker på at " skiftesporet" skal være omvendt, som der skrives... det hedder nemlig "sporskiftet" ;)  Wink .

Men som anbefalet af andre, køb f.eks. ind til den første station, og gerne lidt flere sporskifter/krydsningssporskifter, end planlagt, så der er lidt ekstra at "lege" med..

Vi købte i vores modelklub, til kommende Korsør station, først alle sporskifter/krydsninger, hos Kystbanen, og fik en fornuftig rabat, idet vi samtidig gjorde opmærksom på et efterfølgende indkøb af flexspor.. Dette afventer dog stadig lidt, da vi lige nu prioriterer andre arbejdsopgaver.. Vi benytter iøvrigt 2- skinne, og sporskifter fra Peco, flex fra Roco, code 100...

Mvh Steen, der mener, at service i en butik ofte er bedre, end en upersonlig postpakke fra Tyskland..

__________________

...og i tror det ikke kan lade sig gøre at indbygge digitaldekodere i spor z... Iøvrigt ganske vild med modeller, også dem af tog..

Like 0 kan lide
Top

Picture

Snuden

Underbetalt kontorsmølf

Haderslev

Indlæg: 590

PB  Blog

Hej!

De gange jeg har købt Roco skinner har jeg gjort det ved Felderbanen eller Togcenter Gentofte, man sparer tit kun momsforskellen ved at handle Roco produkter i Tyskland og leveringstiden er noget længere. Hvis du insisterer så kan jeg anbefale lokshop.de, men jeg synes at du skal tage op til Felderbanen, der er god service og når du lægger et beløb af den størrelse, så ville det overraske mig hvis der ikke var noget rabat.

__________________

MVH

Morten Strårup

K.P.E.V i Sønderjylland og Nordslesvig 1908 - 1914. DSB epoke 3. Min egen fantasibane: Det Kongelige Sønderjydske Jernbane Selskab KSJS fra 1920 til 1985. Råstoftransporter via jernbanen.

Yngste deltager i Peters garage. - Medlem af MERG.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Fiona

Indlæg: 156

PB

Hej

Tilslutter mig, at der ofte ikke er meget at spare ved indkøb i Tyskland. Hvis du derimod vil købe Peco er der en del at spare ved at købe ind i England. Se følgende link : http://www.ehattons.com/stocklist/35/2/58/0/Peco_Model_Railway_Products_N_Gauge_Track_Points_Streamline_Code_55_Finescale/prodlist.aspx

Peco laver desuden nogle flotte spor, nok de pæneste storserie spor i størrelse N (Går ud fra at du kører størelse N).

__________________

VH
Jørgen

Like 0 kan lide
Top

Picture

henho

It-konsulent

Ringkøbing

Indlæg: 1.342

PB

Hejsa

Så rigtigt, så rigtigt !  (Gælder også f.eks. decodere)

Og så er porto/fragt nærmest til, at grine over Big smile

__________________

MVH

Henrik
2-skinne, dansk, epoke3b, medlem af SdMJK

Bruger Z21 på hjemmebanen.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Baungaard

VVS Ingeniør ved COWI

Gadbjerg

Indlæg: 222

PB  Blog

Tak, for de gode tilbagemeldinger

Konklusion er at jeg sender en indkøbsliste til 3 forskellige forhandler i DK. Og så sammenligner jeg priserne med dem en tysk netbutik. Og hvis min formodning om at priser i DK er nogenlunde de samme som i D, så køber jeg det i DK, for at støtte en dansk forhandler.

steff: Jeg regner med at købe det hele af en gang. Jeg har jo kun min hovedstation og skyggebanegården hvor jeg har mange sporskifter. Havnen og de to andre stationer har relativt få sporskifter. Jeg bruger flexskinner over det hele, så jeg skal nok kunne få brugt skinnerne (Jeg er ret glad for min drimmel maskine, den er god til mange ting)

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.