Picture

Klaus K

skoleleder

Indlæg: 13

PB  Blog

Bro med c-skinner

Hej alle
Jeg har planer om at bygge en bro mellem to moduler men er i tvivl om det kan lade sig gøre da jeg kører Märklin c-skinner. Broen skal kunne klappes op. Har set det kan lade sig gøre med k-skinner. Er der nogen som har erfaring med c-skinner og hvordan gør man? Håber nogen kan hjælpe.

Hilsen Klaus K

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 496

PB

Hej Klaus

skal den være fastmonteret i den ene ende , eller er det en mulighed med en bro til at løfte af og stille væk når man skal ud af døren , langt det letteste                                                                                                     det er egentlig det samme princip vi bruger på vore moduler . 3 modul , skinnerne tæt på hinanden uden at røre , styretapper er fjernet og så strømmen ført igemmen ved hjælp af ledninger under anlæget                                og så bruge nogle styretapper på anlæget til at holde højde og retning

BilledeBilledeBilledeBillede denne bro er godt nok lavet med K skinner  , ved C skinner skal hængsler være længere oppe så drejepunktet er lig med overkant skinne                   det kan så blive svært at gemme hængslet  , læg mærke til den smarte detalje med rækværket

god arbejdslyst og lad os andre vide hvad du vælger og hvordan du løser det

 Christian

__________________

http://3modul.dk/

Like 1 kan lide
Top

Picture

merklin

Håndværker

Indlæg: 80

PB  Blog

Hej.

Det kan saktens lade sig gøre med C, skinner.

Min bane er nærmest hesteskoformet , og  i den opne ende har jeg lavet en klapbro, det er ikke en modelbro, men en praktisk løsning.

Den er lavet af en 12mm X finer plade 6,5 x 60 cm. derpå er sat et par plast brogitterfag og så C skinner som er tilskåret så det ikke er fabriksenderne der mødes ved landfestet, som hængsler er brugt 2  selvlukkende af den slaks der bruges til køkkenlåger ,  monteret  omvendt  således  at lågedelen sider i landfrstet  og det justerbar  sider under broklappen , det gør at skinnerne går fri af hinanden og ikke klemmer  , desuden opner den til lidt mere  end lodret og bliver stående der.  Imellem hængslerne  er anbragt en hicrosvits  som afbryder kørerstrømmen et stykke  på hver side af broen , så der ikke sker  ulykker. 

__________________

Selvbyggeren

AC analog  Dansk III

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.598

PB

Husk ved broer, der kan åbnes, at fjerne strømmen på begge sider af broen, når den er åben

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Techek

Jelling

Indlæg: 900

PB

Den afbilledede bro minder en del om Oddesundbroen ved Thyholm

__________________

[ Märklin M- og C-skinne på gulvtæppet med ungerne | Ordekvibrilistisk og pedantisk sprogsoldat ]

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klaus K

skoleleder

Indlæg: 13

PB  Blog

Hej Tak for svar. Jeg må se om jeg kan finde ud af det, da jeg ikke er så god til det med strøm.

Hilsen Klaus K

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.