Picture

trainmad

Indlæg: 133

PB

Opslag fra NETTOG

Hej alle..

Mail modtaget fra en god ven (Jeg ved ikke om det er for meget reklame, men jeg synes at folk skulle 'advares', inden de kørte forgæves.

MVH..

TrainMad..

Ps: Har DU kørt med DIT tog idag??

Kære Modeljernbane ven,

 

 

 

Det var meningen at vi i den kommende weekend skulle åbne vores nye forretning i Frederikssund, men af mange forskellige årsager er dette desværre ikke muligt, for det første har vores leverandør desværre først i dag torsdag 31. august leveret de 1.5 tons stål som gerne skulle være basis for et righoldigt udvalg af både modeltog samt masser af tilbehør. Desuden er der en sending der på nuværende tidspunkt desværre slet ikke er dukket op endnu, og det samme er også gældende for nogle leverancer som er på vej fra nogle af vores store leverandører - set i bakspejlet er det vores egen skyld, vi havde ikke lige taget højde for at Tyskland holder langt senere ferie end os lidt højere mod Nord, vi er selvsagt kede af det, men vi vil ikke holde en "halv" åbning, og ser nu frem til at have endnu bedre tid til at lave en åbning som vi mener at kunne være bekendt.

 

 

 

 

 

 

 

Vi ved at der var mange som havde planlagt at besøge os i den kommende weekend, vores største frygt er at skuffe dem der ikke læser at åbningsfesten er flyttet - derfor denne bøn:

 

KÆRE MODELJERNBANE VEN, KUNDE OG VENNER AF HUSET, VÆR RAR AT SPREDE DETTE BUDSKAB SÅ INGEN ELLER SÅ FÅ SOM OVERHOVEDET MULIGT IKKE KOMMER FORGÆVES I DEN KOMMENDE WEEKEND - OG HUSK FESTEN ER FLYTTET, BESTEMT IKKE AFLYST !

 

 

 

 

 

 

 

Det glæder os i stedet, af byde jer alle velkommen, Lørdag 9. september 2017 klokken 10.00 - 18.00 samt Søndag 10. september, ligeledes 10.00 - 18.00, hvor vi slår dørene op til vores nye 456 m2 store forretning på Østergade 1 V-X i Frederikssund, og byder på lidt til mund og mave samt et par gode tilbud, og en forretning som vi bestemt håber at I alle vil synes om.

 

 

 

 

 

 

 

Forretningen ligger i enden af "Langes Torv" som starter ved overgangen fra Havnegade til Østergade - Her finder du godt 100 p-pladser inden for ét minuts gå gang og er kun 10 minutters gågang fra Frederikssund Station med S-tog næste lige til døren, hertil også tilkørende busser fra bl.a. Helsinge, Hillerød, Farum og Roskilde.

 

PS. - Skulle du have kendskab til modeljernbane venner som ikke har modtaget denne invitation - så tag vedkommende med til vores nye forretning !

 

De bedste åbningshilsner
PERRON 1 / www.nettog.dk

 

Bo, Heidi & Max

__________________

Mvh..

TrainMad..

Ps: Har DU kørt med DIT tog idag??

3-skinne epoke lll, dansk/tysk i det 'fiktive' Lauenburg. Cs1 RELOADED + 2 x Uhl. IB. WDP 2015.2
'Ein leben ohne MODELLBAU, ist defintiv möglich, aber ganz SINNLOS!!!'
Like 1 kan lide
Top