Picture

Newtrain

Brabrand

Indlæg: 668

PB

"7"-"10" monitor med 2,4 GHz modtager og SD kort slot

Hej alle

Jeg søger en monitor "7"-"10" med 2,4 GHz trådløs modtager og mulighed for at gemme optagelser på SD memory kort.

Jeg søger efter noget i stil med denne fra AliXpress, jeg har ikke brug for kameraet, da jeg bare skal bruge monitoren.

Så jeg synes at 150,- Dollars (ca. 825,- kr.) er lige i overkanten, og i øvrigt kender jeg ikke denne "China mainland" forhandler. Har set den samme skærm hos en Tysk forhandler uden kamera, og han skal have en bagatel af 199,- Euro (ca 1480,- kr.).

Jeg søger altså en monitor i stil med den på AliXpress uden kamera og til en fornuftig pris (500-600kr. må være rimeligt for en no name monitor fra Kina). Det jeg kan finde herhjemme, er primært til overvågningsbranchen, og med de priser markedet åbenbart kan bære, må der være en god avance i sikkerhed.

__________________

Venlig hilsen

 Carsten

  • Skala N
  • Epoke IV og V
  • Tysk og Dansk materiel + "det løse"
  • Digital med Roco MultiMaus
  • Har demonteret pladeanlæg, og arbejder nu med layout til et modulanlæg i 6 dele. 1´modul ender forhåbentlig med at indeholde: "Det gule palæ", traktor 57, Franz Jäger vognen, Bøffen "det dumme svin", med sin Ford Transit, og Olsen banden med Chevrolet Bel Air eller Impala.
Like 0 kan lide
Top

Picture

mr-data

Indlæg: 805

PB  Blog

Har du prøvet at søge på Pricerunner.dk ? Her findes der en kategori der hedder "digitale fotorammer" (hvilket såvidt jeg kan forstå er hvad du søger), og når du har valgt denne katgori findes der et søgefelt i bunden hvor du kan skrive "wifi". så finder den flere forskellige. Priserne varierer fra 968 inkl. fragt og opefter. Brug evt. dette link: http://www.pricerunner.dk/cl/622/Digital-fotorammer?search=wifi&sort=7

__________________

Interesserer mig generelt mest for jernbanerne øst for Storebælt, navnlig på Syd-Sjælland og og Lolland-Falster.

Trix startsæt, suppleret med udvidelse af antal skinner og en MS2 til styring.

Like 0 kan lide
Top

Picture

tøf tøf

glasgrossist, glarmester, og drivhusproducent

Vemmelev

Indlæg: 347

PB  Hjemmeside

Hej..

jeg vil da gerne lige komme med en foklaring til det høje prisniveau....

Det har i mange år været kendt, at tager man sin indkøbspris, og ganger den med ca 2,3 , så får du din udsalgspris inkl moms..

Ganger man prisen med ca 2,2, så kan man sælge rigtig mange enheder, men ikke tjene en krone på det, avancen forsvinder i fragt, afgifter og told..

Ganger man prisen med 2,4 kan man ikke sælge en skid, da der altid er en som bruger hovedregelen..

Derfor er forskel på succes og ikke, at man evt kan finde en forhandler, hvor der er sparet et "led i kæden" væk, så kan dete nemlig være til ca halv pris..

Dette ovenstående er selvfølgelig ikke for alle produkter, men en meget god tommefingerregel, som har fungeret længe inden jeg blev selvstændig, og fungere stadig..

Grunden til den 2,3 faktor kan ene og alene skyldes, at vi jo lever i et samfund hvor staten skal have avance på grundlag af de selvstændiges fortjeneste.. derefter skal de have skat af overskud, og inden hele beregningen starter, skal staten også have evt. told af importerede varer...

Så er der de emner, som staten har "fastsat" en udsalgspris på, for at stoppe forbrugeren.. Konkret vil jeg nævnes solcellepaneller til strøm..

Jeg har bygget et solcelleanlæg, og hvis jeg skulle have købt panelerne i DK, var prisen ca 7300 pr celle, og der skal bruges 80...

Jeg har købt i tyskland, der kostede den under 1300, samtidig med, at momsen gives retur, da det er et "grønt program"..

Jeg har kendskab til en importør i DK, som startede med en fornuftig udsalgspris på andre tilsvarende elementer, men fik pludselig besøg, og en tillægsafgift blev tilføjet, således at udsalgsprisen igen nærmede sig ca 7300 / stk for sælger.. og næsten uden fortjeneste..

Det er da ødelæggende for ethvert initiativ til grønne ideer...

 Har tit tænkt: Hvor længe skal vi finde os i det?

Et andet eksempel er DONG´s tiltag for elbiler.. 50 stk bliver bestilt i Frankrig, 50 familier stiller sig til rådighed for et forsøg med elbilerne.. og der installeres batteri-skifte-stationer, så de, som ikke kan nå at lade sit eget batteri op, kan bytte med et opladet.. Opladningen skulle foregå om natten, hvor vi laver mere vindstrøm, end vi kan forbruge i DK..

Alt er i skønneste orden, indtil EU hører om dette, og kræver, at da den danske "grøn ejerafgift" er baseret på miljøhensyn, kan der jo ikke være afgift på en elbil..

Billerne har stået 2 år på jernbanevogne udenfor fabrikken, da regeringen ikke vil give afkald på " grøn ejerafgift"..

 

Man kan jo helt harmes..

 

Mvh Steen

 

__________________

...og i tror det ikke kan lade sig gøre at indbygge digitaldekodere i spor z... Iøvrigt ganske vild med modeller, også dem af tog..

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.