Picture

tøf tøf

glasgrossist, glarmester, og drivhusproducent

Vemmelev

Indlæg: 347

PB  Hjemmeside

tilbagemelding spor z sporskifter..

Hej..

jeg skal nu i gang med en ny modulstation, og i den forbindelse har jeg købt servodrev og print til styring af sporskiftet med tilbagemelding..

nu ( sikket tidspunkt), finder jeg så ud af ved en tilfældighed, at der er indbygget tilbagemelding i sporskiftet.. Marklin sælgerdelene som følger: 2 lysdioder, varenummer 60292, 2 alm dioder varre 60344, og en modstand 60291..

Dette arrangement kan jeg ike få tegninger til, eller bestykningen, samt samlevejledning..

jeg har selvfølgelig et gæt, hver lysdiode går på en leder til sporskiftet for afvigende eller retstilling.. så er der sikkert koblet en diodeover hvor lysdiode, vendt modsat, da de drives af vekselstrøm.. en formodstand mellem opsætningen og nulledningen giver den rette spænding til lyset.. men er denne opsætning korrekt, og er der nogle som har erfaringer med dette..?

Hjælp søges, da det lige nu er afgørende for, om jeg skal benytte sporskifterne i deres oprindelige form, eller jeg skal bygge 104 sporskiter om, inden jeg påbegynder mit modul..

 

Mvh Steen

 

__________________

...og i tror det ikke kan lade sig gøre at indbygge digitaldekodere i spor z... Iøvrigt ganske vild med modeller, også dem af tog..

Like 0 kan lide
Top