Picture

mr-data

Indlæg: 805

PB  Blog

Zimo dekodere

Efter at kigge rundt på forskellige hjemmesider, har jeg fået det indtryk at dekodere fra Zimo, så småt er begyndt at blive populære. Derfor har jeg af ren nysgerrighed et par spørgsmål:

1. Hvilke fordele/ulemper har Zimo's dekodere i forhold til dekodere fra f.eks. ESU eller Uhlenbrock? Her tænker jeg bl.a. på motorstyring, muligheder for individuel programmering til de enkelte loks og lign., samt antal funktions-udgange og evt. særlige funktioner.

2. Hvilke af ovennævnte fabrikanters dekodere giver bedst værdi for pengene? Her tænker jeg i forhold til hvilke ligheder der måtte være, og om prisforskelle kan retfærdiggøres.

3. Har I nogen erfaringer med Zimo's dekodere; hvis ja, hvilke?

__________________

Interesserer mig generelt mest for jernbanerne øst for Storebælt, navnlig på Syd-Sjælland og og Lolland-Falster.

Trix startsæt, suppleret med udvidelse af antal skinner og en MS2 til styring.

Like 0 kan lide
Top

Picture

HNE3003

sælger

Indlæg: 448

PB  Hjemmeside

Hej. Jeg har erfaring med alle de 3 du nævner, og jeg er fast besluttet på at det bliver fremover kun ESU dekoder, der kommer i mine tog, og de andre kan jeg så bruge til lys... Jeg har langt flest af ESU, og jeg syntes de er klart bedst, de kan starte ved meget lav hastighed, og de kan køre meget lang tid, uden at blive varme, og de larmer heller ikke så meget, det kan de andre ikke, og jeg har prøvet alt, og også haft dem i nogle af de lokomotiver, som køre rigtig godt, med ESU, men det høre op, så snart, du sætter en af de 2 andre i... Men det er jo sikkert kun min mening, men nu kender du den... Hihi. Wink Tongue Cool

__________________

WWW.ets.acnshop.eu

DCC på Tillig Elite, mest Danske toge, men alt der
har kørt i DK er velkommen, gerne MY´er og MZ´er
og ME`er....

Intellibox Games on Track

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.