Picture

Busk

Indlæg: 475

PB

Universal Booster

Jeg er lidt i tvivl om hvornår det er nødvendigt med en Power booster? Jeg har et anlæg med 2 skjulte med tilsammen 10 spor, en sidebane

og så stationen. Der vil højst være 15 tog igang på anlægget. Jeg har ikke lavet nogen deling af strøm, så det hele er forbundet, er det dumt?

Jeg bruger Uhlenbrock IBII og kører 3 skinne. Men når jeg så læser har mange delt op i sektioner med Power booster, så spekulerer jeg på om jeg gør klogt i at dele mit op?

Mit anlæg er stadig under opbygning så det kan godt, dog lidt besværligt, nå at dele mit strøm.

 

Hilsen Torben

__________________

Tysk epoke Iv & V - IB -Uhlenbrock Lissy - K-Skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bent_P

Jyllands hovedstad

Indlæg: 1.595

PB

Vor mange tog er i bevægelse på en gang? En booster kan trække 5 tog i bevægelse (også flere, men 5 er en god regneregel for de fleste boostere og tog).

__________________

Hilsen Bent P.

Märklin gennem 40 år, M, K og C-skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.600

PB

Hvis Du laver nogle isolerede kredse, så er Du parat til en eller flere boostere, og hvis Du laver isolering på både spor og midterleder, kan Du også lettere finde en evt. kortslutning.

Men om Uhlenbrock arbejder med 100% eller kun midterleder isolering, det ved jeg ikke, men det kan vel løses med at forbinde stelledningerne.

Du skal også have for øje, at det kan give problemer, at blande systemmer ( jeg ved,at Uhlenbrock boostere og CS2 / Märklin ikke arbejder "godt" sammen )

 

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.