Picture

MBEN

København

Indlæg: 17

PB

RailCom tilbagemelding

BilledeHej

Jeg er ny i dette forum, og faktisk også ny udi de fantastiske digitale muligheder der er kommet i vores hobby. Jeg er meget optimistisk gået i gang med at realisere en gammel drøm om et bygge et - i min optik - større anlæg. Planen er at bygge i 2 (måske "2,5" plan), med en skyggebanegård i nederste plan (billede vedlagt at mit start-layout. Er ændret lidt). Helt klassisk. For at kunne se og styre toggangen i "kælderen", har jeg investeret i en ECoS 50200 med tilhørende  ECoS Detector med RailCom (50098). Jeg kører DCC med Fleischmanns PROFI skinner. Jeg har fået lavet mit sporlayout i ECos'en, programmeret skiftesporene etc., og alt virker efter hensigten. Blokkene med tilbagemelding virker også, MEN RailCom tilbagemeldingen kan jeg ikke få til at virke. Jeg er godt klar over, at kun de nyere lok-dekodere har RailCom, men jeg har prøvet med Hobbytrades MT'er med Danske Loksounds lyddekoder 4.0, og den virker altså heller ikke. På Youtube har jeg set, at der kommer en lille blank boks over blokken (sporet), der så udfyldes med lok'ets data sammen med tilbagemeldingen. Den boks fremkommer slet ikke hos mig. Hvad gør jeg galt?

De bedste hilsner fra Michael

 

__________________

Dansk epoke III og IV i DCC

Like 0 kan lide
Top

Picture

DanskBjergbane

Minimalt

Kastrup

Indlæg: 503

PB  Blog

Railcom er ikke altid aktiveret i loks fra start. Du skal check de korrekte CV for Railcom. Du må se hvilke CV i manual og pröv at söge på youtube, der husker jeg at have set en video.

__________________

Hilsen Jan

Märklin K-skinne, Epoke I/II Syd Bavarisk landskab. Tysk (Bayern, Württemberg, Baden) Epoke I, II & III rullende.

ESU Ecos 2, SwitchPilot II, Viessman, LDT. Philips Hue, TrainController Gold V9.0 med SmartHand+, og lidt hjemmekodet diverse

Like 0 kan lide
Top

Picture

Snuden

Underbetalt kontorsmølf

Haderslev

Indlæg: 590

PB  Blog

Railcom styres via cv29 bit 3 og der er yderligere indstillinger i cv28. Det hele er beskrevet på side 78 og 79 i LokSound v4 manualen.

__________________

MVH

Morten Strårup

K.P.E.V i Sønderjylland og Nordslesvig 1908 - 1914. DSB epoke 3. Min egen fantasibane: Det Kongelige Sønderjydske Jernbane Selskab KSJS fra 1920 til 1985. Råstoftransporter via jernbanen.

Yngste deltager i Peters garage. - Medlem af MERG.

Like 1 kan lide
Top

Picture

MBEN

København

Indlæg: 17

PB

Tak til Jan og Morten for svar.

Jeg må hjem at kigge nærmere i lokomotivets hjerne(!) Havde ikke lige forstillet mig, at det var dér problemet kunne ligge, men ved nærmere eftertanke virker det jo meget oplagt! Glasses

Hilsner fra Michael

__________________

Dansk epoke III og IV i DCC

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.