Picture

JSK

El konstruktør

Sønderborg

Indlæg: 20

PB

MS2 har mistet databanken

Hej allesammen!

Min MS2 har mistet databanken, den skriver at den er tom. Sad

Alle lokomotiver er også væk og når jeg forsøger at lægge dem ind, er det med blandet held.

Den kan ikke genkende MFX loks (nok fordi databanken er tom) nogle af mine Delta loks kan jeg godt lægge manuelt ind men de reagerer ikke.

Jeg har for ikke så længe side fået MS2'eren opdateret til v.3.55 hos en forhandler men den har virket efterfølgende. 

Er der nogen der haren ide og en løsning?

 

Hilsen Jørn

Like 0 kan lide
Top

Picture

Godsbanen

Vanløse

Indlæg: 255

PB

Der er én der hedder Søren, som er ekspert i Märklin, der muligvis kan hjælpe. Ved ikke om han frekventerer det her forum eller kun er på baneforum.dk.

Måske kan den opdateres igen og måske skal den tilhørende boks til MS2'eren også opdateres?

På et internationalt forum var samme problem oppe, dog uden en løsning.

https://www.marklin-users.net/forum/posts/t47209-MS2-lost-database

 

Like 1 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.245

PB

Det er rigtig med Baneforum, der vil du få et svar ........

 

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

JSK

El konstruktør

Sønderborg

Indlæg: 20

PB

Hej! 

Tak for jeres svar, jeg må se hvad jeg kan gøre.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.