Picture

Gnavpot

Indlæg: 8

PB

Mærklin central unit 80

Hej forum 

Et kort spørgsmål. Jeg har lige erhvervet en gammelt mærklin  centralunit 80 med tilhørende controller 6020. I de gamle kataloger kan jeg se at  den får strøm af en tranformer der leverer 16 V AC. Den tilhørende transformer har jeg imidlertid ikke, så spørgsmålet går på om jeg vil kunne bruge en anden transformer, der kan levere de her 16 V AC i stedet. Det eneste formål jeg har med setup'et er at kunne skifte adresse på nogle gamle Uhlenbrock 75000 andi dekodere som kræver et laaaangt retningsskifte, hvilket jeg ikke kan med min CS2 eller MS2

Pft for svar.

Like 0 kan lide
Top

Picture

peterw

Ingeniør

Frederiksberg

Moderator

Indlæg: 935

PB

Hej,

Gnavpot skrev:

Et kort spørgsmål. Jeg har lige erhvervet en gammelt mærklin  centralunit 80 med tilhørende controller 6020. I de gamle kataloger kan jeg se at  den får strøm af en tranformer der leverer 16 V AC. Den tilhørende transformer har jeg imidlertid ikke, så spørgsmålet går på om jeg vil kunne bruge en anden transformer, der kan levere de her 16 V AC i stedet. Det eneste formål jeg har med setup'et er at kunne skifte adresse på nogle gamle Uhlenbrock 75000 andi dekodere som kræver et laaaangt retningsskifte, hvilket jeg ikke kan med min CS2 eller MS2Svaret er et entydigt ja. Smile Jeg har f.eks. på et tidspunkt drevet sådan et setup med en Uhlenbrock trafo. 

Mvh
Peter

__________________

Dansk epoke IV - af historiske årsager på 3-skinne. DSB suppleret af lidt privatbane. Uhlenbrock Intellibox, RocRail etc.

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.