Picture

Jacques123dk

Indlæg: 16

PB

Flere digi spørgsmål til Marklin

Hej alle

Håber på lidt mere hjælp til en rookie.

Har:

Marklin, H0, C, MS2, dekoder 74461

Spørgsmålet er om de adresser man sætter på dekoderne er fra samme pulje (256) som lokomotiverne på MFX? Og kan en sporskiftedekoder have samme adresse som et lokomotiv eller går der kuk i kommunikationen?

spørgsmål 2, hvis man køber en CS2, kan ms2 så sættes direkte i eller skal den sættes i den grå boks som i dag også sender strøm til sporet? 

spørgsmål 3 er der noget med at den boks fra ms2 også kan bruges som modtager/interface mellem marklins s88 dekodere og cs2?

spørgsmål 4, hvor finder man noget engelsk eller dansk sproget materiale om marklin digital? Synes ikke Marklin gør et godt arbejde med at få folk til at komme videre med det hvis man ikke er god til tysk tekniksprog.

Tusind tak.

 

vh 

 

Jacques

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.590

PB

Jeg ville kigge lidt på Baneforum, her har Søren svaret på det meste, men i en CS2 kan der være 2 MS'er uden at skulle anvende en boks, og som jeg husker det kan der med "mange" bokse være tilsluttet 125 MS'er.

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Jacques123dk

Indlæg: 16

PB

Tak Jeg kigger!

 

vh

 

Jacques

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.