Picture

Stygge

Pensioneret læge

Indlæg: 29

PB  Blog

Decoder defekt ???

Jeg har stor glæde af ROCOs H0 model (digital 2-leder) af det tyske V 264  (V-60) rangermaskine, fordi den har automatisk afkobling, som hos mig virker perfekt. Den er fantastisk til at flytte vogne til og fra utilgængelige sporafsnit.

På grund af de gode erfaringer med den købte jeg på E-bay en tilsvarende (ROC0 63420), som ankom idag. Den er købt som brugt, men virker helt fabriksny.  Jeg satte den på programmeringsporet og gav den et  nyt "nummer" i CV-1. Der var straks kontakt til den, for den automatiske kobling virkede perfekt.

Men der var ingen reaktion, da jeg "tændte lyset", og den kører ikke   - er helt død !  Efter som den automatiske kobling virker, må der jo være forbindelse mellem styreenheden (Multi Maus Pro og også den almindelige røde Multil Maus) og lokomotivet..

Jeg sikrede mig, at decoderstikket var trykket ordentligt ned i lokomotivets  8-bens stik. Det gjode ingen forskel.  (Decoderen må være den originale fabriksdecoder).Så prøvede jeg via CV-8 at føre alle indstillinger tilbage fabriksindstilingen, men det hjalp heller ikke. Er det bare en decoder, der er "stået af", så en ny vil løse problemt ?????

Er der i øvrigt nogen der ved, om der er plads til en lyddecoder i det lille lokomotiv ?    Så vidt jeg kan vurdere vil lyden fra en dansk MT passe rimeligt til det tyske lokomotiv. 

På forhånd tak

Stygge

 

     

Like 0 kan lide
Top

Picture

Thomas Jespersen

Indlæg: 409

PB

Rocos v60 af de nye oplag med stik for decoder har et fleksibelt print der i den ene ende er loddet fast på printet i bunden og samtidig sidder der et lille print med stikket. Det her fleksible print er kendt for at gå i stykker. Skift det ud med ledninger eller lod decoderen direkte på det store print i bunden.

Thomas 

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.