At sætte billeder ind . Ikke bare lige. Lys i Heljans styrevogn

Omsider er det vidst lykkedes mig at få mine billeder på "højkant". De billeder, der lå ned, var taget med iPhonen "på siden", så de oprindelig lå ned og så efterfølgende blev "roteret" på PCén. Det, at de står på højkant, accepteres åbenbart ikke af Sporskiftes "system", så de derfor bliver "lagt ned".  Jeg valgte så, at "uploade" to billeder, der var taget "normalt"  - og de blev så  vist normalt.

Lys i Heljan ADNSe styrevogn. Takl for hjælpen .

Hej Tak for de to kommentarer.

Lys i Heljan ADNSe styrevogn. Takl for hjælpen .

BilledeBilledeSmile For kort tid siden bad jeg om råd mht decodervalg, da jeg ville indbygge lys i fronten på min Heljan ADNSe styrev

Hvilken decoder ?

På Digitaltog.dk fandt jer der en fin vejledning i, hvordan man monterer lys i fronten på Heljans BNSe styrevogn.

Jeg er godt igang, men er tivivl om, hvilken decoder, jeg skal bruge.

Den skal kun have to lysudgange (en til hvidt og en til rødt lys). Jeg har ikke tidligere indbygget en decoder, så derfor skal der ikke  være unødvendigt mange tilslutnings-/forvekslingsmuligheder på den  - og den må gerne være lille.

Er der nogen, der har et forslag ??

VH

"Stygge" :  

Rød/sort EA. Hvornår ?

ACME havde allerede i 2014 kataloget annonceret en rød/sort Litra EA (Søren Hjort), men den er stadig ikke kommet. I følge det oplyste, fordi den kinesiske fremstiller gik konkurs, og fordi støbeformene i den forbindelse blev midlertidigt beslaglagt.

Ved nogen, hvad tidshorisontener ?  Eller kunne nogen anden  (McK  ???) finde på at udgive en tilsvarende model.