Lys i Heljan ADNSe styrevogn. Takl for hjælpen .

Hej Tak for de to kommentarer.

Jeg har prøvet at rette billederne op  - men uden held, og undervejs "lykkedes" det at fjerne det ene. Sorry !! På min PC er billederne vendt rigtigt, og det er i selve upload-processen, de bliver lagt ned. Jeg har forsøgt at sætte billederne ind igen og forgæves ledt efter en "Roter billede"- funktion, men en sådan er jeg ikke stødt på.   Jeg synes, det er meget dårligt beskrevet, hvad og hvordan,man skal gøre, når man vil sætte billeder ind. Intet er svært, når man bare ved, hvordan    -   det eneste problem består i at komme dertil.

VH

Stygge

Like 0 kan lide
Top

Picture

jan mx

Indlæg: 91

PB

Hej Stygge

 

Jeg tror billederne "væltede" fordi de måske var taget på det "forkerte" led hvis du forstår hvad jeg mener.

Pøve evt i et fotoprogram at ændre bredde/højde forholdet og oploade igen.

Mvh

Jan

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.