Picture

morten

Indlæg: 301

PB

Dekas sporstopper

I nyhedskataloget for 2014 fra Dekas er omtalt en dansk sporstopper til forventet udgivelse i 3. kvartal 2014.

Har noget set eller hørt noget til denne ?

www.dekas.dk ses desværre ikke opdateret i år!

Like 0 kan lide
Top

Picture

Dekas

Indlæg: 61

PB  Hjemmeside

Hej Alle

Ja www.dekas.dk lider under to ting, travlhed med mit daglige virke, og under at der faktisk ikke i år er sket det store på løsdelssiden. 

Angående sporstopperen er det blevet en af mine hovedpiner, som er lidt afstedkommet af den til stadigværende økonomiske krise. Konceptet med projektet var at de skulle laves via den fabrik i Kina jeg producere vognene for McK på. Der skulle dog benyttes støbeværktøjer i aluminium, som er noget billigere end traditionel stålværktøjer, og som derved kunne gøre projektet rentabelt. Der findes i Kina kun meget få værktøjsmagere der kan dette - og "min" fabrik kendte de to af dem. Den ene gik konkurs i foråret (nogenlunde samtidig med jeg trykte kataloget) og ejeren er idag taxa chauffør i Hong Kong; Den anden lavede jeg sammen med et produkt til en industri kunde, og efter det blev færdigt kastede både han og jeg håndklædet i ringen - jeg ville ikke lade ham lave mere til mig, da kvaliteten ikke var god nok, eller rettere vejen til kvaliteten var meget lang... 

Så der står projektet lige nu og venter på at jeg får fundet en ny der kan lave aluminiums værktøjer i den ønskede kvalitet. 

Med venlig hilsen

Dekas v/ Kasper Bang Jensen

Like 4 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.