Picture

morten.andersen

Indlæg: 33

PB

Lægning af flexskinner

Jeg er efterhånden så langt at jeg skal til at ligge skinner på mine to første moduler. Det drejer som stationen Oberwald på Furka-Oberalps strækning, hvilket i kan læse mere om på min blog.

Jeg har selvfølgelig indkøbt de nødvendige skifter og en tilpas mængde flexskinner. og mit spørgsmål er nu. Hvordan griber jeg skinnelægningen an. Hvor er det smartest at starte? Hvordan skærer jeg smartes flexskinnerne til i den længder der er behov for? Altså, måler man og skærer til, eller sætter man sammen og skærer til i den ende der skal passe til noget andet? I det hele taget en bred vifte af spørsgmål i retning af skinnelægning der kan hjælpe mig fra at begå de mest åbenlyse begynder fejl. Laughing out loud

Msåek skal det siges at jeg stadig overvejer om jeg skal bruge lasker eller om jeg skal kaste mig ud i at lodde skinnerne sammen. Jeg skal dog alligevel ud i noget ombygning af skifterne for at køre digitalt, så jeg er ikke slået ud af at lodde skinnerne sammen.

layout

__________________

Bemo - Furka Oberalp - Lenz LZV100, LI-ETH - RocRail - TouchCAB

Blog: http://www.furka-model.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

moppe

Medarbejder

Indlæg: 5.558

PB  Hjemmeside

"morten.andersen" skrev:
JHvor er det smartest at starte? Hvordan skærer jeg smartes flexskinnerne til i den længder der er behov for? Altså, måler man og skærer til, eller sætter man sammen og skærer til i den ende der skal passe til noget andet?
Du starter med et sporskifte og så arbejder du dig ud fra det og sætter skinnern på. Når du kommer "ud til den anden ende" skærer du af.
"morten.andersen" skrev:
Msåek skal det siges at jeg stadig overvejer om jeg skal bruge lasker eller om jeg skal kaste mig ud i at lodde skinnerne sammen.

Lod du bare sammen - det holder alligevel ikke........

(brug lasker, men lod gerne ledninger på hver skinne streng og før ledningerne ned under pladen).

Klaus

__________________

Modelbane Europas hjemmeside: http://www.modelbaneeuropa.dk
Modeltog, internet, gratis spambekæmpelse, elektronik og andet: http://www.moppe.dk
Det lette modelbaneforum: http://groups.google.dk/group/dk.fritid.jernbaner.model

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.