Picture

Ncc

Indlæg: 15

PB

Kan det betale sig

Hej alle sammen og glædelig jul Laughing out loud

Mig og min fætter isdder og venter på pakkerne, og vi har siddet og snakket om modeltog. Vi kom så til at sankke om skinnedrift. Vi kiggede så på perron4.dk og så at togene til Dc/to skinnedrift var billigere, så vores store spørgsmål er følgende.

Kan det betales sig at køre med to skinnedrift fordi togene er billigere, eller hvad :roll: håber i kan hjælpe Wink

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

Willie Garvin

Buschauffør

Indlæg: 765

PB

"Ncc" skrev:
Hej alle sammen og glædelig jul Laughing out loud Mig og min fætter isdder og venter på pakkerne, og vi har siddet og snakket om modeltog. Vi kom så til at sankke om skinnedrift. Vi kiggede så på perron4.dk og så at togene til Dc/to skinnedrift var billigere, så vores store spørgsmål er følgende.Kan det betales sig at køre med to skinnedrift fordi togene er billigere, eller hvad :roll: håber i kan hjælpe Wink

Det er vist ikke kun hos perron4.dk at der er den forskel i priserne, som i beskriver. At det er tilfældet, skyldes efter min mening, at tyske Märklin er enerådende på AC/3-skinnemarkedet.

Der skal ikke herske tvivl om, at Märklin er et godt mærke, og at det er kram de laver, men hvis man vælger at kigge på 2-skinnedrift, er der flere forskellige producenter, som leverer ligeså gode varer på markedet; ROCO er et af dem.

Märklin er dog med på 2-skinnemarkedet i form af TRIX, men jeg mener godt at man, uden problemer, kan få pengene til at strække yderligere, ved f.eks. at satse på ROCO og PIKO.

ROCO har en række startsæt baseret på deres geoLINE skinnelinie, som gør det billigt at komme igang med digital drift.

Så for at gøre et kort svar langt; jo, det kan efter min mening godt betale sig at satse på 2-skinnedrift.

__________________

Venlig Hilsen Willie Garvin
H0, DC, dk, III-IV, MO, Pr, N, MH, MY, MZ, MA, ML, D, (Br80), CU, CL, CLL, Bn, CM, EH, IB, HD, Pb, Gs, CPS, DH, CP, CC, BD, B,FD, E, KS, Za, Ucs, Hbikks-tt, Gklm, Qf, Ze, Zf, Lgjs, Hbikks, Qr, Qh, Za, WRm, AV, Am, Pm, H

Like 0 kan lide
Top

Picture

Ncc

Indlæg: 15

PB

Ok atak for dit svar Laughing out loud

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

henho

It-konsulent

Ringkøbing

Indlæg: 1.342

PB

Hej med Jer - og glædelig jul Smile

Tidligere lå Märklin absolut på første-pladsen hvad soliditet angår, dette dog ofte på bekostning af det modeltro (for brede fyr-bokse m.m.m.).

Dette har imidlertid ændret sig indenfor de sidste 9-10 år, hvor ikke bare Roco; men

også Pico, andre af de gamle øst-tyske mærker + Heljan (som til 2-skinne NEM-kompatibel drift har udemærkende egenskaber) samt Hobby Trade, Tog ogTekno plus mange andre, hvor køre-egenskaberne er mindst ligeså gode som Märklins.

Desuden er prisen, som du og din fætter så rigtigt har bemærket, højere. Dette gælder desuden i høj grad skinnerne, som jo andrager en væsentlig part, af den totale anlægsudgift.

Facit : Man får flere meter skinner og flere meter tog pr krone, hvis man ikke lægger sig fat på et enkelt fabrikant med en speciel teknologi som leverandør.

MVH

Henrik

2-skinne, dansk epoke 3, analog på hjemmebanen

__________________

MVH

Henrik
2-skinne, dansk, epoke3b, medlem af SdMJK

Bruger Z21 på hjemmebanen.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.