Picture

T.C.

Indlæg: 43

PB  Hjemmeside

Købes Rocomotien ER KØBT

Da jeg påtænker at bruge Roco Motion med 10785, kompl.vil jeg gerne høre om der er nogen herinde der har et sådan sæt Billigt til salg

Like 0 kan lide
Top

Picture

tøf tøf

glasgrossist, glarmester, og drivhusproducent

Vemmelev

Indlæg: 347

PB  Hjemmeside

rocomotion version 5.9 kan downloades gratis på deres hjemme side.. ved dog ikke om den kun kan bruges sammen med multizentrale, eller om den passer til den du efterlyser..

der er på ebay en auktion, som stopper i morgen aften, sælger har flere af denne til salg, jeg nåede ikke den i fredags, men han har som sagt en ny i morgen, altså 3 dages auktioner... ca 800.- lander de gerne på... dertil fragt og bankgebyr for udlandsoverførsel... ca 200 ialt, alt efter hvor grov dit pengeinstitut kan være..

__________________

...og i tror det ikke kan lade sig gøre at indbygge digitaldekodere i spor z... Iøvrigt ganske vild med modeller, også dem af tog..

Like 0 kan lide
Top

Picture

T.C.

Indlæg: 43

PB  Hjemmeside

"tøf tøf" skrev:
rocomotion version 5.9 kan downloades gratis på deres hjemme side.. ved dog ikke om den kun kan bruges sammen med multizentrale, eller om den passer til den du efterlyser..der er på ebay en auktion, som stopper i morgen aften, sælger har flere af denne til salg, jeg nåede ikke den i fredags, men han har som sagt en ny i morgen, altså 3 dages auktioner... ca 800.- lander de gerne på... dertil fragt og bankgebyr for udlandsoverførsel... ca 200 ialt, alt efter hvor grov dit pengeinstitut kan være..

ok tak jeg prøver at kikke

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.