Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.107

PB  Blog  Hjemmeside

Figurer

Da' allesammen.

Jeg ville slette reklamen fra TrendGigant i tråden om figurer - men kom ved et uheld til at slette hele tråden i stedet - det beklager jeg meget. :oops: Håber, I kan genskabe den.

Og så må I meget gerne give besked til mig, hvis der dukker flere reklamer op i div. fora - jeg har meddelt de herrer bag TrendGigant et utal af gange, at de skal holde deres kommercielle indlæg til det rette forum - men de vil åbenbart ikke lytte.

Jeg har lovet dem livsvarig karantæne næste gang, de reklamerer udenfor "Kommercielle indlæg".

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

kasper2406

skole

Indlæg: 77

PB

Det er fint nok.

Jeg har selv skrevet emnet, men det er helt fint.

Trendigandten skal jo holde sig efter reglerne!

Hilsen Kasper

__________________

Mit navn er Kasper, og jeg er 16 år.

Jeg har DB ICE2 og DSB MY1147, og kører märklin HO. Jeg elsker også at tage togbilleder, så er der noget spændende, så skriv det

Like 0 kan lide
Top

Picture

TrendGigantdk

Indlæg: 19

PB  Hjemmeside

"Lars Skjærlund" skrev:
Da' allesammen.Jeg ville slette reklamen fra TrendGigant i tråden om figurer - men kom ved et uheld til at slette hele tråden i stedet - det beklager jeg meget. :oops: Håber, I kan genskabe den.Og så må I meget gerne give besked til mig, hvis der dukker flere reklamer op i div. fora - jeg har meddelt de herrer bag TrendGigant et utal af gange, at de skal holde deres kommercielle indlæg til det rette forum - men de vil åbenbart ikke lytte.Jeg har lovet dem livsvarig karantæne næste gang, de reklamerer udenfor "Kommercielle indlæg".

Hej Lars

Det er helt i orden du sletter vores indlæg. Vi beklager meget du opfattede det som kommercielt, vores bagtanke med indlægget var at give folk som søgte siddende figurer et godt tilbud de næste 14 dage, og ikke for at 'lave' reklame for vores egen side.

Vi beklager endnu en gang.

Forsat god aften til alle herinde

De bedste hilsener

Emil Kroer

TrendGigant.dk

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.