Picture

Z20500

student

Indlæg: 53

PB  Hjemmeside

Et lille station

God aften,

Jeg er begyndt på at bygge et lille station, hvis sporer ligger sådan:

Billede

Sidesporets lille ende giver plads til 35cm-langt tog, og lange enden giver plads til et 80cm-lange tog. Jeg har planet, at sætte noget til at kobble af på de strategiske steder.

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg kan bruge sidesporet til:

Det kunne være et ande perron, men det kunne være sjover, at bruge den til gods.

Jeg ved ikke rigtigt hvilken slags det kunne være. Sporet skulle også kunne bruges til at parkere et par passagervogne.

Har i en ide ?

__________________

Billeder af franske tog på dansk >> http://www.automotrice2000.123.fr/dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skott

Ingeniør

Indlæg: 1.918

PB

"Z20500" skrev:
God aften,Jeg er begyndt på at bygge et lille station.Sidesporets lille ende giver plads til 35cm-langt tog, og lange enden giver plads til et 80cm-lange tog. Jeg har planet, at sætte noget til at kobble af på de strategiske steder.Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg kan bruge sidesporet til:Det kunne være et ande perron, men det kunne være sjover, at bruge den til gods.Jeg ved ikke rigtigt hvilken slags det kunne være. Sporet skulle også kunne bruges til at parkere et par passagervogne.Har i en ide ?

Hejsa

Nu, du er bosat i Frankrig, er det måske også et fransk anlæg, du bygger?

Ellers var en typisk dansk brug af sidesporet jo til en eller flere postvogne, da posthuset næsten altid var placeret ved siden af stationsbygningen, men ellers er en oplagt anvendelse da at anlægge et mindre pakhus her, hvor omladning af div. godslaster kan forekomme.

Hvilken tid skal dit anlæg forestille at befinde sig i?

__________________

Med venlig hilsen

Skott

Like 0 kan lide
Top

Picture

Z20500

student

Indlæg: 53

PB  Hjemmeside

Tak for dit svar.

Min anlægge skal forestille epoke 5, men jeg posttrafikken er alligvel en god ide.

Jeg tænkte også til et lille bryggeri, eller et lille llandbrug terminal, men jeg ville ikke tro, at der kan komme til at stå passagervogne der, er det muligt ?

Jeg ved ikke endu, om det skal være dansk eller fransk atmosphære, jeg tror jeg ville bruge tysk signaler, måske dansk byggning. Togene bliver tysk, dansk og fransk.

__________________

Billeder af franske tog på dansk >> http://www.automotrice2000.123.fr/dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skott

Ingeniør

Indlæg: 1.918

PB

"Z20500" skrev:
Tak for dit svar. Min anlægge skal forestille epoke 5, men jeg posttrafikken er alligvel en god ide.Jeg tænkte også til et lille bryggeri, eller et lille llandbrug terminal, men jeg ville ikke tro, at der kan komme til at stå passagervogne der, er det muligt ?Jeg ved ikke endu, om det skal være dansk eller fransk atmosphære, jeg tror jeg ville bruge tysk signaler, måske dansk byggning. Togene bliver tysk, dansk og fransk.

Hvis det er epoke 5, er det nok begrænset, hvad der er af postvogne at fragte. Det ophørte, for Danmarks vedkomne jo i nærheden af ibrugtagningen af Storebæltsforbindelsens åbning. Mener, der kørte post i begyndelsen, men at det ophørte forholdsvis kort tid efter.

Ellers synes jeg, dine andre ideer er gode. Mht. bryggeri, var der ikke så mange af dem i DK, der brugte banen udover Carlsberg og Tuborg - og slet ikke i Epoke V, men det kan de jo godt gøre på dit anlæg Smile

__________________

Med venlig hilsen

Skott

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.