Picture

SC

Mekaniker

Indlæg: 466

PB  Blog

Drejeskive Märklin VS Roco VS Heljan

Hej

Da jeg overvejer at lave plads til en drejeskive på mit lille anlæg så kunne jeg godt tænke mig at hører hvad folk har at sige om de forskellige..

Jeg er selv mest til Märklin´s da det er den der er pænest og man kan styre den digitalt og sætte sporveje ind til at styre den. Det er så også den er længst væk fra den danske størelse.

Roco´s er ikke helt så pæn som Mäklin´s men lidt farve hist og pist ville hjælpe meget på det. Der er lidt mindre i diameter end märklin´s og efter hvad jeg kan læse mig til så kan den kun styres af den betjenings enhed som er med og ikke digitalt.

Heljans er den der kommer tættest på den danske størelse men også den kedeligst at se på men igen farver viller hjælpe meget på det. Har samme problem som roco´s efter hvad jeg kan finde ud af.

Vil meget gerne høre om folkes erfaringer med de forskellige drejeskiver også andre mærker hvis der er andre der laver drejeskiver.

__________________

Søren

3 Skinne, C skinner. Epoke lidt af det hele.
ECOS 1 og ECOS 2 og Touch Cab

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Vi har et medlem i klubben der har haft brugt Märklins drejeskive på et dansk anlæg, netop fordi den var digital. Med den rette patinering kom det til at se ganske godt ud.

Har selv lignende overvejelser i øjeblikket. Men ulempen er at den vil fylde en del sammen med i dette tilfælde den 3 sporede remise fra Kibri.

Epoke har en helt korrekt 20 m dansk drejeskive på programmet, der også kan bruges til AC. Der har været snak om den skulle laves i en digital version også.

Mvh

Claus

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Picture

SC

Mekaniker

Indlæg: 466

PB  Blog

"Skovsøekspressen" skrev:
Vi har et medlem i klubben der har haft brugt Märklins drejeskive på et dansk anlæg, netop fordi den var digital. Med den rette patinering kom det til at se ganske godt ud. Har selv lignende overvejelser i øjeblikket. Men ulempen er at den vil fylde en del sammen med i dette tilfælde den 3 sporede remise fra Kibri. Epoke har en helt korrekt 20 m dansk drejeskive på programmet, der også kan bruges til AC. Der har været snak om den skulle laves i en digital version også. MvhClaus

Ja Märklin´s er meget pæn det er da mulig den kan komme til at endnu bedre ud med patinering.

Den fra epoke kender du nogle som har nogle erfaringer med den???

__________________

Søren

3 Skinne, C skinner. Epoke lidt af det hele.
ECOS 1 og ECOS 2 og Touch Cab

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.