Picture

Mathias Nielsen

IT civilingeniør studerende

Indlæg: 200

PB

DCC bremsemodul

Hejsa.

I forbindelse med snakken på denne tråd, har jeg fået anskaffet mig et par viessmann vingesignaler og forsignaler. Da der er afbryder indbygget er det ingen sag at få ens loks til at stoppe for rødt, ved simpelthen at afbryde strømmen. Dog vil jeg gerne bibeholde strømmen, og derfor se bort fra den indbyggede afbryder = jeg skal have et DCC bremsemodul tilkoblet!

Har kigget på LG100 modulet fra lenz og 10779 fra Roco. Nogen der har erfaringer med dem? Så vidt jeg kan se er der booster indbygget i den sidstnævnte fra Roco. Er der med andre ord alt jeg skal bruge, når jeg kører med en minitrix startsæt? I beskrivelsen står der noget med " Der Bremsgenerator erhält seine Energie von einem eigenen Trafo." - Betyder det at den SKAL have sin egen trafo, eller kan man benytte den der også bruges til kørestrøm?

Mvh

Mathias

----Kører Skala n

Like 0 kan lide
Top

Picture

Mathias Nielsen

IT civilingeniør studerende

Indlæg: 200

PB

Virkelig ingen der har erfaringer med de moduler? Smile

Like 0 kan lide
Top

Picture

Techek

Jelling

Indlæg: 894

PB

Jeg har ihvertfald ikke, så jeg vil henvise dig til Hobbykæden i Nørresundby hvor jeg ved at Kenn Rosa og en samarbejdspartner ved endog rigtigt meget om digital-styring af modeltog. Prøv at kontakte dem på tlf. 98 17 65 55 eller mobil 20 83 06 09.

Lad os evt. høre hvad du finder ud af?

__________________

[ Billeder på Flickr | Märklin M-skinne på gulvtæppet med ungerne | Modul-glad | Ordekvibrilistisk og pedantisk elitesoldat ]

Like 0 kan lide
Top

Picture

Mathias Nielsen

IT civilingeniør studerende

Indlæg: 200

PB

"techek" skrev:
Jeg har ihvertfald ikke, så jeg vil henvise dig til Hobbykæden i Nørresundby hvor jeg ved at Kenn Rosa og en samarbejdspartner ved endog rigtigt meget om digital-styring af modeltog. Prøv at kontakte dem på tlf. 98 17 65 55 eller mobil 20 83 06 09.Lad os evt. høre hvad du finder ud af?

Tak for tippet, jeg skal se hvad jeg kan finde ud af.

Mvh Mathias

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.