Picture

Kolsen

Indlæg: 2

PB  Hjemmeside

Bare et pænt goddag

Hej

Er lige meldt til, og vil bare lige hilse pænt på.

Har selv havebane størrelse 1:22,5 der er under opbygning

se ww. 123hjememside.dk/kolsen

Håber på mange tips, venlige råd fra andre i Sporskiftet, ligesom jeg selv vil give evt. tips videre når jeg er blevet mere rutineret banejer.

Kunne være sjovt om vivar nogle der evt. kunne lave fælles køredage og andet sjovt.

hilsen

Kolsen Laughing out loud

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

pamm

Indlæg: 118

PB

"Kolsen" skrev:
HejEr lige meldt til, og vil bare lige hilse pænt på.Har selv havebane størrelse 1:22,5 der er under opbygning se ww. 123hjememside.dk/kolsenHåber på mange tips, venlige råd fra andre i Sporskiftet, ligesom jeg selv vil give evt. tips videre når jeg er blevet mere rutineret banejer.Kunne være sjovt om vivar nogle der evt. kunne lave fælles køredage og andet sjovt.hilsenKolsen Laughing out loud
Hej Olsen, og pænt goddag samt velkommen her i forummet.Jeg må indrømme at, det er noget af et flot anlæg du har fået lavet. hvad bruger du af skinnemateriale? samt er det US-tog der har din store interesse? Hvis du måtte have nogle spørgsmål, står jeg gerne til rådighed, jeg har selv havebane på 10år.vh pamm.
Citat:

Like 0 kan lide
Top

Picture

Kolsen

Indlæg: 2

PB  Hjemmeside

Vores skinner er LGB-skinner

Togene vi kører med er en blanding af meget forskelligt, lige fra et Harzen damplokomotiv, til den Store US og vad der ligger derimellem, bl.a. et Sweitsertog, vil en dag ved lejlighed tage billeder af materiellet og lægge det på hjemmesiden.

hilsen

kolsen

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.