Picture

AndreasM

LKF

Indlæg: 79

PB  Hjemmeside

Gamle indlæg

Et ønske til en feature, at tråde der ikke er blevet skrevet nye indlæg i, i mere end et år, automatisk låses for nye indlæg og rettelser. Der har på det seneste været ret mange meget gamle tråde, der er blevet hevet frem igen og det er ærligt talt vældig frustrerende at sidde og bruge en masse tid på at skrive et hjælpsomt indlæg til en bruger, som måske ikke har været på siden de sidste 8 år. Featureforslaget bruges i flere andre forumsystemer med held.

Like 1 kan lide
Top

Picture

Buzzard

Kalvehave

Indlæg: 44

PB

Som glad bruger af et andet forum der hovedsagelig drejer sig om musikinstrumenter,

er emnerne ÅBNE så nye brugere frit kan læse og SPØRGE selv om tråden har flere år på bagen.

Ingen får en skideballe for at køre videre på emnet, og samtidig er emnerne spredt lidt mindre.

Eneste ulempe er vel at trådene kan blive meget lange, men set herfra er det ikke et problem. Smile

Det må være op til webmaster hvordan Sporskiftet skal køres, og for moderatorerne at guide brugerne.

__________________

mvh, Peter

Like 1 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.694

PB  Blog  Hjemmeside

Jeg tror, I taler forbi hinanden her: Andreas er træt af, at gamle indlæg i gamle tråde bliver ændret, mens Peter gerne ser, man kan skrive nye indlæg i gamle tråde.

Det sidste skal der naturligvis altid være mulighed for: Det er næsten umuligt at afgøre, hvornår en tråd er "færdig", og der skal også være mulighed for, at man f.eks. kan spørge til den videre skæbne for et projekt, selvom det måske er flere år gammelt. Jeg synes også, vi har set adskillige eksempler på, at en gammel tråd er genoptaget til stor nytte for os alle.

Til gengæld har Andreas også ret - næsten: Der har den seneste tid været en lang række gamle tråde, der er blevet ændret - tilsyneladende uden noget formål. Jeg tror, det i alle tilfælde er Mikael, der har været i gang; og lige netop hans ændringer er en af grundene til, at det kan være en fordel, hvis gamle indlæg kan redigeres. Mikael har nemlig valgt at lægge sine billeder udenfor Sporskiftet, og ændringerne er nye adresser for disse billeder, som ellers ville være væk fra disse gamle indlæg.

Men dette spørgsmål har været oppe at vende flere gange før, og vi har sådan set også opnået en konsensus for en løsning: Et indlæg skal kunne redigeres i fire timer, efter det er skrevet, herefter låses det.

Jeg har også et Drupal modul, der kan gøre det - men det vil straks skabe nye problemer, hvis jeg blot slår dette modul til: Det virker, som det skal - men det vil f.eks. betyde, at man ikke længere kan redigere overskriften i "Til salg" indlæg, hvorfor man vil skulle mere eller mindre langt ned i en "Til salg" tråd for at se, om varen er blevet solgt. Jeg forudsiger et ramaskrig, når denne konsekvens går op for folk. Smile

Løsningen vil være at lave et specielt flag på "Til salg" indlæg, så man kan markere, at de ikke er relevante længere - men umiddelbart vil man få samme problem som ovenfor, når indlægget er låst, er det låst, og man kan ikke få lov at ændre flaget. Det vil derfor være nødvendigt med en selektiv løsning, så man kan redigere elementer at et indlæg uden at kunne redigere det hele, og det findes der ikke lige noget standardmodul, der kan gøre. Jeg har dog efterhånden fået så megen Drupal-viden, at jeg i dag godt kan lave sådan et modul, men det er ikke nogen nem løsning, der skal udarbejdes, så det er ikke noget, jeg kan lave lige her og nu. Det er dog et behov, der hele tiden ligger i mit baghovede, så en dag skal det nok komme.

__________________

MVH
Lars

Like 1 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 461

PB

Hej alle

 jeg har ikke det store problem  , har i min opsætning bedt sporskiftet om at vise nye indlæg øverst , det vil sige at trådstarten står øvers og så kommer seneste indlæg lige under og så videre , når jeg så logger på klikker jeg på seneste indlæg ude til venstre og de er så markeret med rødt og antal svar  siden sidst (, Næsten dagligt på ), så hvis der står 3 med rødt og 46 med sort er det bare gå 3 indlæg ned og tage den derfra uden at skulle flere sider igemmen , og når det der er relevant for en er læst  ,, markeres i feltet som alle læst ,feltet lige over seneste opdateret ,  så husker sporskiftet hvortil man er nået , 

og det er jo rigtig godt for fremtidige brugere at kunne gå tilbage i gamle tråde og læse om gode tip og hvilke fejl man kan undgå      .  når jeg skrive og vil dokumentere med billeder lægger jeg dem ind på sporskiftet så de følger indlæget og ikke ligger ude på en anden server , måske som et dødt link  , , har det helt fint med at Lars passer på de billeder jeg lægger ind

Christian

__________________

http://3modul.dk/

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.